Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi bărbați din Suceava tratați acasă cu antibiotice, unul de medicul de familie, au murit de coronavirus

Doi bărbați din Suceava care au fost tratați acasă cu antibiotice, unul de medicul de familie, au murit de coronavirus. Unul dintre cei doi nici nu a mai ajuns la spital, s-a stins acasă și după moarte abia a fost testat.

de Cosmin Stăniloiu

la 25.04.2020 , 07:53

Coronavirus în România Imagine cu caracter ilustrativ - Observator.tv
  • Unul dintre cei doi bărbați a murit la spital, a doua zi după internare.
  • Amândoi au fost confirmați pozitiv după deces.

Patru dintre cele 15 victime ale pandemiei de coronavirus raportate vineri după-amiază în România erau din județul Suceava, iar două dintre ele, doi bărbați, au decedat fiind tratați mai întâi la domiciliu cu antibiotice.

Unul dintre ei nu a ajuns niciodată la spital și a murit acasă, abia după deces fiindu-i recoltate probe și descoperindu-se că era infectat.

Bărbatul avea 51 de ani și conform anunțului făcut de Grupul de Comunicare Strategică, a decedat pe data de 17 aprilie, la domiciliu. O zi mai târziu i s-au recoltat probe, iar rezultatul, pozitiv, a venit pe 23 aprilie.

Articolul continuă după reclamă

S-a stabilit că practic a murit în 4 zile de la debutul bolii. El era tratat acasă cu antibiotice și simptomatice, fără să fi suferit de vreo altă boală.

Pe acelaşi subiect

Un alt bărbat din Suceava, 63 ani, a fos tinternat pe 20 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Suceava cu insufiență respiratorie cu oxigeno terapie. În prealabil urmase un tratament la domiciliu cu antibiotic, la recomandarea medicului de familie.

În ziua internării i s-au luat probele, dar a doua zi a decedat. Rezultatul pozitiv a venit la o zi după deces. Bărbatul avea diabet zaharat.

Citește și:
Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Doi bărbați din Suceava tratați acasă cu antibiotice, unul de medicul de familie, au murit de coronavirus