Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a trântit la pământ un copil, la Hunedoara, este acuzat de tentativă de omor

Bărbatul care a trântit un copil la pământ, la un loc de joacă din Hunedoara, a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor. Astfel, procurorul de caz a schimbat încadrarea de la loviri și alte violențe la tentativă de omor. Bineînțeles, bărbatul rămâne și cu acuzațiile de tulburarea liniștii si ordinii publice și violență în familie.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.03.2021, 13:35

Vezi și

În fața instanței, bărbatul a spus că l-a trântit pe copilul de 13 ani într-un acces de furie, pe fondul problemelor cu nervii. Acesta ar fi precizat că se enervează repede și reacționează rău, dar că nu a apelat niciodată la ajutorul unui specialist. 

Incidentul s-a petrecut la începutul lunii februarie, atunci când bărbatul s-a enervat și l-a trântit de pământ pe nepotul său în vârstă de 13 ani, provocându-i o fractură craniană. 

De agresiune, nu a scăpat nici fiul concubinei sale, în vârstă de 8 ani. Incidentul a avut loc în jurul orei 15.35, când cei doi copii s-au certat lângă un leagăn.

Imediat după agresiune, copilul de 13 ani a suferit o fractură la cap şi a fost internat la Secţia de neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

"Copilul este în stare stabilă. Nu-i este viaţa pusă în pericol, în acest moment. Este internat la Neurochirurgie pentru supraveghere şi tratament. El are un traumatism cranian cu o fractură la osul occipital, care nu necesită intervenţie chirurgicală", explica în urmă cu o lună directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a trântit la pământ un copil, la Hunedoara, este acuzat de tentativă de omor