Antena Meniu Search
x

Video Copil trântit cu putere la pământ de un părinte într-un loc de joacă din Hunedoara. Băiatul de 13 ani ar avea fractură de craniu

Incident şocant într-un loc de joacă din Hunedoara. Un copil a fost trântit la pământ cu putere de un părinte, supărat că acesta se certase cu fiul său. De agresiune, nu a scăpat nici propriul său fiu.

de Monica Palade

la 08.02.2021, 09:10

Copil trântit cu putere la pământ de un părinte într-un loc de joacă din Hunedoara. Băiatul de 13 ani ar avea fractură de craniu
  • Copil trântit la pământ de un părinte într-un parc
  • Micuţul a fost transportat la spital, iar agresorul s-a ales cu dosar penal

Update: Copilul de 13 ani care a fost trântit la pământ într-un loc de joacă din Hunedoara nu a mai fost transferat în Timişoara. El a rămas internat la Spitalul din Deva.

Update: Ultimele informaţii spun că băiatul de 13 ani va fi transferat de la Spitalul din Deva la Spitalul Județean la Neurochirugie din Timişoara, duminică seara, pentru că ar avea fractură de craniu.

Ştire iniţială: Incidentul a avut loc în jurul orei 15.35. Cei doi copii s-au certat lângă un leagăn, când în scenă a apărut tatăl unuia dintre ei.

L-a apucat pe copil şi l-a izbit cu violenţă de pământ. În cădere copilul se loveşte la cap şi rămâne nemişcat. Martorii nici măcar nu au apucat să sară în apărarea copilului. 

Şi-a agresat şi propriul fiu

Tatăl nu se opreşte aici şi se îndreaptă spre fiul său, pe care îl trânteşte şi pe el, însă acesta din urmă cade doar în fund. 

Oamenii legii au fost chemaţi să intervină la locul faptei. Copilul agresat a fost preluat de SMURD și dus de urgenţă la spitalul din Deva. Din fericire, minorul de 13 ani este în stare bună şi nu a suferit leziuni grave. 

El va rămâne încă o noapte sub supravegherea medicilor. 

Cât priveşte agresorul, acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe şi violenţă în familie.

El a fost dus la sediul Poliției şi va fi reţinut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să să facă propunere de arestare preventivă pe numele său.

Totodată, s-au extins certările și cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice (fapta fiind comisă în loc public). Din cercetări rezultă că minorul de 13 ani trântit la pământ este nepot al agresorului de 26 de ani (fiul surorii soției sale).

Poliţiştii l-au reţinut pe agresor

"Astăzi, în jurul orei 15.50,  Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112,  despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă  la sediul Poliției,  urmând a fi dispuse măsuri legale", se arată în comunicatul poliţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copil trântit cu putere la pământ de un părinte într-un loc de joacă din Hunedoara. Băiatul de 13 ani ar avea fractură de craniu