Antena Meniu Search
x

Criminalul din Braşov care şi-a ucis copiii şi soţia în somn, condamnat pentru consum de droguri

Criminalul din Braşov care şi-a ucis copiii şi soţia în somn a fost condamnat pentru consum de droguri. Florin Mircea Buliga  și-a înjunghiat soția, Elena-Monica, și copiii, Ioana și Matei, în propria casă, în timp ce aceştia dormeau.

Florin Buliga şi-a înjunghiat soţia şi copiii
Criminalul din Braşov care şi-a ucis copiii şi soţia în somn, condamnat pentru consum de droguri - Observator.tv

Criminalul din Braşov care şi-a ucis copiii şi soţia în somn a fost condamnat pentru consum de droguri. Florin Mircea Buliga  și-a înjunghiat soția, Elena-Monica, și copiii, Ioana și Matei, în propria casă, în timp ce aceştia dormeau.

Femeia avea 42 de ani, iar copiii numai 18, respectiv, 13 ani. Criminalul a spus că uciderea lor i-a ajutat de fapt, fiind acum într-o lume mai bună. 

La percheziţiile care au urmat crimei s-a descoperit că Florin Buliga deţinea droguri şi era drogat în momentul crimei. Procesul pentru aceste infracţiuni a fost rapid şi prima sentinţă a venit vineri.

Tribunalul Brașov l-a condamnat pe Florin Mircea Buliga la un an de închisoare pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu și la 2 ani de pedeapsă suplimentară, interzicerea dreptului de a fi ales în funcții publice, interzicerea dreptului de a ocupa funcții care implică autoritatea statului, de a deține sau folosi arme, dreptul de a conduce autovehicule. 

Pe acelaşi subiect

Bărbatul e arestat preventiv şi primul termen în procesul în care e acuzat de triplă crimă este 27 neoiembrie, urmând să fie judecat tot la Tribunalul Braşov.

Florin Buliga şi-a sunat fata şi a chemat-o acasă ca să o ucidă

Florin Mircea Buliga şi-a ucis familia în 27 de martie. El a spus în cadrul anchetei că a mers la Mănăstirea Şinca Veche, unde s-a rugat şi a participat la o prelegere ţinută de o măicuţă, care prezenta mănăstirea unor turişti.

Pe drumul spre Braşov, bărbatul spune că a avut o revelaţie şi a conştientizat păcate comise de el, motiv pentru care ar fi vrut să-şi ia viaţa. Cu ajutorul unui cuţit pe care îl avea asupra sa, el susţine că a încercat să se înjunghie în inimă, dar anchetatorii spun că rana produsă a fost una superficială.

Bărbatul a ajuns acasă, iar prima persoană pe care a omorât-o a fost soţia sa. Femeia adormise pe o masă de masaj, iar bărbatul a înjunghiat-o cu un cuţit în inimă.

La jumătate de oră după comiterea faptei, acasă a venit fata lui, în vârstă de 18 ani. El a stat de vorbă cu ea, fără a-i spune însă ce făcuse, iar la un moment dat fata a mers în camera ei şi s-a culcat. Apoi, bărbatul a mers şi a înjunghiat-o în inimă cu acelaşi cuţit cu care el ar fi încercat să se sinucidă.

Ultima victimă a fost băiatul său, de 13 ani. Bărbatul a mers în camera acestuia şi l-a înjunghiat în inimă.

El a povestit anchetatorilor că prin aceste fapte ar fi făcut un bine membrilor familiei sale, considerând că lumea este nedreaptă, iar soţia şi copiii săi se află acum într-o lume mai bună şi sunt liniştiţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Criminalul din Braşov care şi-a ucis copiii şi soţia în somn, condamnat pentru consum de droguri