Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bărbatul din Medgidia care a ameninţat că îşi omoară soţia cu furculiţa, reţinut pentru 24 de ore. De la ce a pornit scandalul

Scene dramatice, seara trecută, în apropierea gării din Medgidia. Un bărbat a ameninţat că îşi va omorî soţia, de faţă cu mai mulţi martori. Individul, care nu s-a liniştit nici măcar la sosirea poliţiştilor, a fost reţinut şi urmează să fie prezentat cu propunerea de arestare preventivă.

de Cristina Niță

la 02.09.2024 , 14:40

Bărbatul şi-ar fi convins soţia să iasă din casă şi pe fondul unui acces de gelozie a ameninţat că o va răni cu o furculiţă. Agresorul nu s-a liniştit nici măcar la sosirea poliţiştilor. 

- Ameninţă că o omoară dacă nu pleacă poliţia de aici. Are interdicţie şi ăsta a luat-o de acasă şi ameninţă că o aruncă în canal, că o omoară!

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore

Vezi și

Scenele şocante s-au petrecut seara trecută, în jurul orei 20.30. Minute bune au încercat poliţiştii să-l convingă pe bărbatul de 50 de ani să nu îi facă rău femeii. Gelozia a fost motivul pentru care agresorul a luat o furculiţă şi a ameninţat-o.

Pe acelaşi subiect

În cele din urmă, agenţii l-au imobilizat şi l-au dus la secţie pentru declaraţii.

"La data de 1 septembrie, în jurul orei 20.30, bărbatul ar fi condus-o în mod forţat pe concubina sa, în vârstă de 48 de ani, pe faleza Canalului Dunăre – Marea Neagră din municipiul Medgidia, sub ameninţarea unui obiect tăietor-înţepător, adresându-i în mod repetat ameninţări cu acte de violenţă şi tulburând ordinea şi liniştea publică", au afirmat poliţiştii. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, iar astăzi, el va fi prezentat procurorului şi cadrul Parchetului Medgidia, cu propunere de arestare preventivă.

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Bărbatul din Medgidia care a ameninţat că îşi omoară soţia cu furculiţa, reţinut pentru 24 de ore. De la ce a pornit scandalul