Antena Meniu Search
x

Video Barbie s-a mutat pentru o noapte într-o clădire istorică din Bucureşti. S-a doborât şi un record pentru cel mai mare cocktail Paradise, deţinut până acum de Snoop Dogg

Casa în care poetul Dimitrie Bolintineanu a trăit în ultimii săi ani din viaţă s-a transformat, seara trecută, în locuinţa... Barbie. O petrecere cu tematică roz, în care elementele istorice s-au îmbinat perfect cu modernismul. În cadrul evenimentului a fost bătut şi un nou record mondial: cel mai mare cocktail Paradise din lume. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 23.08.2023, 08:20

Vezi și

Vila din strada Negustori, în care a locuit poetul Dimitrie Bolintineanu, a fost atracţia principală din Capitală, seara trecută. Sute de persoane au participat la eveniment şi au doborât împreună un nou record - cel mai mare cocktail Paradise din lume - deţinut, până aseară, de rapperul american Snoop Dogg. 

Barbie s-a mutat pentru o noapte într-o clădire istorică din Bucureşti

Vlad Mihălăchioiu - organizator: Sunt 540 de l de lichid, recordul mondial pe care îl deţinea el. În momentul de faţă aici sunt peste 600 de l de cocktail paradise. Oficial aveţi în faţă cel mai mare cocktail paradise din lume. 

Iliana Cristea - organizator: Vlad a si vorbit cu el pe Instagram si i-a spus că noi o să fim cei care care o să îţi doboare recordul, ne pare rau pentru asta, ne place muzica ta dar asta e viaţa.  

Pe acelaşi subiect

Vizitatorii au participat şi ei la prepararea cocktailului. Au turnat pahar cu pahar, iar astfel, au reuşit să scrie istorie împreună. Şi tematica petrecerii a fost pe placul multora. 

Iliana Cristea - organizator: Tematica Barbie pentru că până la urmă este tematica momentului. Cam toate persoanele au respectat tematica, inclusiv bărbaţii.

Participanţi: Este super pentru că este un lucru monden. Trebuie sa fim ca antreprenori, în acord cu timpurile.

- Este o tematică fabuloasă si ne bucurăm că este acest trend, în sfarsit putem să scoatem din dulap toate hainele roz.

Organizatorii şi-au propus să promoveze cultura şi istoria locuinţei cu ajutorul elementelor moderne.  

Ana Grigore, reporter Observator: Locaţia evenimentului este una cu adevărat aparte. Casa Dimitrie Bolintineanu este una dintre cele mai frumoase si admirate case din Bucureşti. Locul combină aşadar istoria Capitalei cu modernismul evenimentelor din secolul 21. 

Participantă: Ne place foarte mult cum s-au organizat că în fiecare cameră este entertaiment. Într-o cameră se face o fotografie, într-o cameră bei un cocktail, într-o cameră dansezi, după plăcere.

Clădirea istorică va găzdui în viitor întâlniri de afaceri, dar şi evenimente private.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Barbie s-a mutat pentru o noapte într-o clădire istorică din Bucureşti. S-a doborât şi un record pentru cel mai mare cocktail Paradise, deţinut până acum de Snoop Dogg