Antena Meniu Search
x

Traian Băsescu, REACŢIE NEAŞTEPTATĂ pe Facebook! Ce gest a făcut fostul preşedinte în miez de noapte

Se pare că Traian Băsescu nu a fost foarte inspirat după ce, la câteva ore după finala concursului Eurovision România 2017, a decis să le împărtăşească prietenilor săi internauţi preferinţele sale muzicale. 

Se pare că Traian Băsescu nu a fost foarte inspirat după ce, la câteva ore după finala concursului Eurovision România 2017, a decis să le împărtăşească prietenilor săi internauţi preferinţele sale muzicale. 

Băsescu a povestit pe Facebook că a urmărit duminică un concert al formaţiei ABBA, apreciind cum suedezii au ştiut să se retragă atunci când au simţit că nu pot oferi mai mult. Mai mult, fostul preşedinte a comentat că are respect pentru cei şase membri ai formaţiei. 

După ce internauţii i-au atras atenţia că ABBA e formată din doar patru membri, Băsescu le-a răspuns pe Facebook, ironizându-i şi insistând că, de fapt, sunt şase.

„Ieri seară, în pauza de o oră rezervată desemnării câştigătorului Eurovision România, TVR, extrem de inspirat, a difuzat timp de aproape o oră un concert ABBA (a fost un concert al unei formații-tribut ABBA, Arrival - n.r.). A fost o întoarcere în timp care mi-a umplut sufletul de bucurie. (...) Acum am primit şi răspunsul la întrebarea «de ce nu au mai vrut niciodată să cânte împreună» după ce au anunţat că formaţia şi-a încetat activitatea. Au dat toată frumuseţea sufletelor lor în cei aproape 10 ani de creaţie la vârf. Au «ars» în 10 ani cât noi toţi într-o viaţă", a scris Băsescu.

Pe acelaşi subiect

Fostul preşedinte a explicat că, dacă ar fi încercat să mai cânte împreună, „nu aveau ce să ne mai dea în plus”.

„Îi şi respect enorm ca artişti, ca oameni, pentru că au ştiut când să se oprească. Nu mai aveau nimic de dat lumii. Dăduseră tot şi au plecat. Cei şase suedezi de la ABBA ne-au dat tuturor o lecţie de viaţă”, a mai scris liderul PMP.

La această postare au comentat şi mai mulţi prieteni de pe Facebook, care i-au atras atenţia lui Traian Băsescu asupra faptului că ABBA avea doar patru membri. 

"Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog...erau cam patru”, scrie un utilizator, primind răspuns de la fostul preşedinte că a făcut calculul pe instrumente: „N-am să ţi-i spun pe nume că te încurc, dar ţi-i dau pe atribuțiuni: chitară solo, chitară bas, tobe, pian şi două soliste. Ce zici, fac şase?”.

Băsescu a mai răspuns şi altor utlizatori care au făcut comentarii similare.

După ce un utilizator a spus că au fost doar patru membri şi a comentat că „dezinformarea este mama inculturii”, Băsescu i-a spus: „Silvică dragule, eu am băut doar apă, dar tu?”. Către un utilizator care a întrebat de ce şase, şi nu patru, Băsescu a spus că „atâţia i-au ieşit lui la socoteală”.

În final, Băsescu a editat postarea iniţială, scriind, după „cei şase suedezi”, o paranteză: „4+2”, fără însă să precizeze care sunt ceilalţi doi la care s-a referit.

”Vă certaţi de pomană! Domnule preşedinte, ce aţi văzut NU a fost ABBA, ci o trupă de imitatori, numită ARRIVAL!! Chiar credeaţi că s-a reunit ABBA, ca să cânte în studio la TVR?!! Că dl preşedinte, la ora aia, nu prea mai vedea bine e explicabil! Dar voi, ceilalţi, care vă certaţi cu el, ce scuză aveţi?”, a scris un alt internaut.

Un alt utilizator a scris: ”Dacă erau 6 se numeau AABBAA”.

Într-un final, la miezul nopţii, Băsescu a scris: "Le cer scuze tuturor acelora pe care i-am contrazis, uneori cu oarecare agresivitate . Ei au avut dreptate. La TVR nu a fost ABBA, asa cum s-a anuntat. Inca o data scuze".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Duminică seară, în pauza dinaintea anunțării rezultatelor televotului pentru Eurovision, televiziunea română a difuzat un concert al grupului Arrival, o formație-tribut ABBA, care a interpretat multe dintre îndrăgitele cântece ale suedezilor. Formația Arrival are, într-adevăr, șase membri, având în plus (față de cei patru câți avea ABBA) doi instrumentiști.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Traian Băsescu, REACŢIE NEAŞTEPTATĂ pe Facebook! Ce gest a făcut fostul preşedinte în miez de noapte