Antena Meniu Search
x

ALERTĂ METEO! Este COD GALBEN în mai multe judeţe din ţară. Ce-i aşteptă pe bucureşteni, în următoarele ore

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, noi avertizări nowcasting pentru mai multe judeţe din ţară, valabile în următoarele ore.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, noi avertizări nowcasting pentru mai multe judeţe din ţară, valabile în următoarele ore.

Este vorba despre avertizări cod galben de ceaţă pentru judeţele Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomiţa, Prahova şi Dâmboviţa.

Avertizarea este valabilă până la ora 8.00 şi vizează zona joasă a judeţului Buzău, judeţele Brăila, Ilfov şi Ialomiţa şi zonele joase ale judeţelor Prahova şi Dâmboviţa.

În aceste zone, ceaţa determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Citeşte şi: Meteorologii vin cu un ANUNŢ SURPRIZĂ la început de primăvară! Cum va fi vremea de 8 Martie, în Bucureşti şi în ţară

Potrivit meteorologilor, astăzi, vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi temporar noros și, mai ales după-amiază și noaptea, va ploua în sud-vest, local în vest și sud și izolat în rest. În zona montană înaltă, trecător și izolat, vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în masivele sudice, local în regiunile sud-vestice și sudice și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi temporar noros și, trecător, mai ales după-amiaza și noaptea, va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 5...7 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » ALERTĂ METEO! Este COD GALBEN în mai multe judeţe din ţară. Ce-i aşteptă pe bucureşteni, în următoarele ore