Antena Meniu Search
x

Vitrine sparte, mâncare aruncată şi ţipete de GROAZĂ, la Eforie Nord! Patru indivizi au BĂGAT ÎN SPERIEŢI turiştii din staţiune, vineri noapte! IMAGINI VIOLENTE

Sezonul estival încă nu s-a terminat, distracţia e încă în toi pe litoral, de unde nu pot fi lipsite scandalurile!​ Vitrine rupte, mâncare aruncată, ţipete şi momente de panică! Sunt imaginile de la o terasă din Eforie Nord, vineri seară! 

Sezonul estival încă nu s-a terminat, distracţia e încă în toi pe litoral, de unde nu pot fi lipsite scandalurile! Vitrine rupte, mâncare aruncată, ţipete şi momente de panică! Sunt imaginile de la o terasă din Eforie Nord, vineri seară! 

UPDATE Surse din cadrul autorităţilor constănţene spun că scandalul a pornit de la o notă de plată. 

"În data de 25 august, În jurul orei de 23:25, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie al staţiunii Eforie au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă despre existenţa unei altercaţii pe strada Republicii, din Eforie Nord. S-au deplasat la faţa locului, unde au aplanat starea conflictuală şi i-au identificat pe cei implicaţi în altercaţie. În cauză, se fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor şi a gradului de participare", a declarat Codrin Popoiu, Purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Patru indivizi au iscat un scandal monstru, noaptea trecută, pe o terasă din Eforie Nord. În altercaţie a fost prinsă şi o minoră, care a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Alţi doi au suferit traumatisme prin agresiune, spun surse din cadrul unităţii medicale la care au fost duşi scandalagiii. 

Autorităţile au dispus începerea unei anchete, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc scandalul care a înspăimântat turiştii din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Vitrine sparte, mâncare aruncată şi ţipete de GROAZĂ, la Eforie Nord! Patru indivizi au BĂGAT ÎN SPERIEŢI turiştii din staţiune, vineri noapte! IMAGINI VIOLENTE