Antena Meniu Search
x

Fiii lui Cosmos Tănase, prinţul ţiganilor din Iaşi, au snopit în bătaie un tânăr într-un mall. Imagini şocante surprinse de camerele de supraveghere (Video)

Doi dintre fiii cunoscutului interlop ieşean Cosmos Tănase, zis şi "prinţul ţiganilor", au snopit în bătaie un tânăr, în faţa unei case de schimb valutar.

Fiii lui Cosmos Tănase, prinţul ţiganilor din Iaşi, au snopit în bătaie un tânăr într-un mall. Imagini şocante surprinse de camerele de supraveghere - captura video

Doi dintre fiii cunoscutului interlop ieşean Cosmos Tănase, zis şi "prinţul ţiganilor", au snopit în bătaie un tânăr, în faţa unei case de schimb valutar.

Motivul este de-a dreptul halucinant. Băiatul îndrăznise să se aşeze în faţa lor la ghişeu. Aşa că a fost pedepsit cu pumni şi picioare.

Incidentul a avut loc în urmă cu trei săptămâni, ziua în amiaza mare. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Pe acelaşi subiect

Băiatul a fost lovit de trei indivizi, doi dintre se fiind, se pare, fiii interlopului Cosmos Tănase, Aleodor şi Samir.  

Tânărul a făcut plângere la poliţie, care a deschis o anchetă. 

Cei trei agresori, cu vârste între 18 şi 47, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Astăzi, bătăuşii urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fiii lui Cosmos Tănase, prinţul ţiganilor din Iaşi, au snopit în bătaie un tânăr într-un mall. Imagini şocante surprinse de camerele de supraveghere (Video)