Antena Meniu Search
x

Operaţiune dramatică de salvare în Dej. Pomperii intervin să salveze un căţeluş blocat într-o gură de scurgere, pe malul unui lac (Video)

Operaţiune dramatică de salvare, în Dej. Pompierii au intervenit pentru salvarea unui căţeluş rămas captiv într-un tub de scurgere a apei din lacul "Balta".

Operaţiune dramatuică de salvare, în această dimineaţă. Pompierii au intervenit pentru salvarea unui căţeluş rămas captiv într-un tub de scurgere a apei din lacul "Balta", cartierul Dealul Florilor din Dej, judeţul Cluj. 

Pompierii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului cu o autospecială, dar au cerut şi sprijinul voluntarilor de la Asociaţia "Anima Pro Terra".

Misiunea acestora e fost extrem de dificilă, deoarece gheaţa de pe lac era spartă, iar când se apropiau de tubul respectiv, câinele speriat se adâncea tot mai mult.

În cele din urmă, au reusit sa il ademeneasca pana in capatul tubului si, cu ajutorul unui lasou, l-au imobilizat si l-au adus la mal.

Cainele a fost dus la un cabinet veterinar pentru a primi ingrijiri, iar voluntarii asociatiei vor incerca sa afle cine este stapanul cainelui. Daca nu vor reusi acest lucru, il vor da spre adoptie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Operaţiune dramatică de salvare în Dej. Pomperii intervin să salveze un căţeluş blocat într-o gură de scurgere, pe malul unui lac (Video)