Antena Meniu Search
x

Bătaie sângeroasă cu SĂBII, BÂTE şi CUŢITE într-un bar din Fălticeni. "Îl taie, i-a spart sticla în cap!". IMAGINI ŞOCANTE surprinse de camerele de supraveghere

Ieri, poliţiltii din Fălticeni au intervenit, în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe terasa unui bar din oraş. 

Ieri, poliţiltii din Fălticeni au intervenit, în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe terasa unui bar din oraş. 

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, fiind solicitat inclusiv sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale - IPJ Suceava.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Suceava, ieri, în jurul 22.00, "doi bărbaţi de 49 de ani şi respectiv, 43 de ani, ambii din municipiul Fălticeni, se aflau pe terasa barului respectiv, intrând în conflict cu doi tineri de 25 şi 32 de ani, tot din localitate.

Cele patru persoane s-au lovit reciproc, utilizând inclusiv obiecte contondente şi ascuţit-înţepătoare, tânărul de 25 de ani suferind leziuni care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale".

Pe acelaşi subiect

În urma investigaţiilor, toţi cei care şi-au împărţit pumni şi piciaore au fost identificaţi, urmând să se stabilească ce anume a dus la producerea agresiunii.

"Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe", „distrugere", „tulburarea ordinii şi liniştii publice" și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase", se mai arată în comunicatul oamenilor legii.

Secenele violente produse pe tarasa barului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum mai mulţi indivizi intră în bar cu intenţia de a ataca doi tineri aflaţi deja la o masă pe terasă. A urmat o bătaie extrem de violentă, indivizii atacându-se cu săbii, bâte şi cuţite. La un moment dat, unuia dintre bătăuşi cineva îi dă cu o sticlă în cap. 

Atenţie, imaginile de mai jos pot avea un puternic impact emoţional! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Bătaie sângeroasă cu SĂBII, BÂTE şi CUŢITE într-un bar din Fălticeni. "Îl taie, i-a spart sticla în cap!". IMAGINI ŞOCANTE surprinse de camerele de supraveghere