Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O bătrână din Iaşi s-a sinucis pentru că fiul ei a mutat-o din casa ei de la curte la bloc, cu chirie

O bătrână din Iaşi s-a sinucis pentru că fiul ei a mutat-o din casa ei de la curte la bloc, cu chirie. O vecină a găsit-o pe femeie fără suflare în casă şi astfel s-a aflat povestea sfâşietoare a acesteia.

de Redactia Observator

la 18.03.2019 , 11:31

Bătrâna avea 89 de ani O bătrână din Iaşi s-a sinucis pentru că fiul ei a mutat-o din casa ei de la curte la bloc, cu chirie - bzi.ro

O bătrână din Iaşi s-a sinucis pentru că fiul ei a mutat-o din casa ei de la curte la bloc, cu chirie. O vecină a găsit-o pe femeie fără suflare în casă şi astfel s-a aflat povestea sfâşietoare a acesteia.

Catinca Ungureanu avea 89 de ani şi locuia de mai mulţi ani în cartierul Podu Roş, din Iaşi, într-un apartament care a fost al fiului ei, dar care ulterior l-a vândut, iar bătrâna plătea acum chirie proprietarului. Femeia locuise la curte, într-o casă din Copou, dar fiul o convinsese să facă schimb şi ea să se mute la bloc.

Sâmbătă, după mai multe zile în care bătrâna nu apăruse în cartier şi nici nu răspundea la uşa aprtamentului, o vecină din bloc, care o mai ajuta în casă şi avea cheia a deschiat şi a avut un şoc. A găsit-o pe femeie în cada plină cu apă, fără suflare.

Articolul continuă după reclamă

Catinca Ungureanu şi-a pus capăt zilelor, scrie bzi.ro, după ce anunţase de mai multe ori că se va sinucide, sătulă să mai trăiască în nevoi şi în altă casă decât cea pentru care muncise toată viaţa să o iabă. Femeia avea o pensie mică şi plătea 700 de lei chirie în apartamentul unde o mutase fiul ei.

Pe acelaşi subiect

"O cunosteam foarte bine pe doamna Ungureanu, era o femeie foarte de treaba, care se intelegea bine cu toata lumea din scara. Ieseam foarte des impreuna afara, stateam de vorba, era foarte sociabila. Din pacate, s-a intamplat acest lucru care ne-a socat pe toti. Ea ne-a spus de mai multe ori ca are de gand sa-si puna capat zilelor, dar mereu i-am spus sa fie serioasa, ca un om ajuns la varsta ei nu poate sa faca un asemenea lucru.

Avea o problema la un sold si mergea folosind un cadru metalic, se deplasa greu, iar de multe ori imi spunea ca s-a saturat si ca durerile sunt insuportabile. Era foarte suparata pentru ca baiatul ei a mutat-o in urma cu mai multi ani din casa in care a locuit o viata, pe care o avea in Copou. Ea a venit aici, in bloc cu noi, si era iubita de toata lumea.", a povestit pentru sursa citată vecina care a găsit-o pe bătrână.

"Pe data de 16 martie, in jurul orei 17:53, am fost sesizati prin apel la 112, de catre o femeie din Iasi, in varsta de 33 de ani, cu privire la faptul ca a gasit-o pe vecina sa, in varsta de 89 de ani, decedata in apartament. In acest caz a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa si s-a dispus efectuarea necropsiei in vederea stabilirii cauzei decesului", precizeaza reprezentantii IPJ Iasi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » O bătrână din Iaşi s-a sinucis pentru că fiul ei a mutat-o din casa ei de la curte la bloc, cu chirie