Antena Meniu Search
x

Un şofer cu Ferrari, din Iaşi, prins din nou fără permis. Lucian are zeci de dosare penale

Un şofer cu Ferrari, din Iaşi, prins din nou fără permis. Lucian are zeci de dosare penale, toate pentru aceeaşi infracţiune, conducând maşini de lux cu permisul de conducere suspendat.

de Redactia Observator

la 18.03.2019, 11:07

Lucian Zlate, zeci de dosare penale pentru condus fără permis
Un şofer cu Ferrari, din Iaşi, prins din nou fără permis. Lucian are zeci de dosare penale - bzi.ro

Un şofer cu Ferrari, din Iaşi, prins din nou fără permis. Lucian are zeci de dosare penale, toate pentru aceeaşi infracţiune, conducând maşini de lux cu permisul de conducere suspendat.

Lucian Zlate e cunoscut ca un cal breaz în Iaşi, fiind prins de zeci de ori la volan fără permis. De fiecare dată conduce numai bolizi de lux, ultima oară, pe 15 martie, fiind surprins în Iaşi la volanul unui Range Rover. În vârstă de 39 de ani, bărbatul vorbeşte relaxat despre infracţiunile comise de el.

Pe 15 martie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au oprit un autoturism marca Range Rover, pe Bulevardul Anastasie Panu. La volanul bolidului se afla Lucian Zlate, care vorbea la telefon, fără un dispozitiv de tip mâini libere. Acesta a fost şi motivul pentru care a fost oprit. 

Oamenii legii i-au cerut acestuia să se legitimeze şi să prezinte permisul de conducere. Atunci, Lucian Zlate le-ar fi spus agenţilor de la rutieră că nu are permis de conducere, din cauza unor chestiuni birocratice, scrie bzi.ro.

"Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi au oprit pentru control, pe raza municipiului Iaşi, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani. În urma verificarilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul, fără permis de conducere. Cercetarile continuă.", a precizat Ioana Bustiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi. 

Sursa citată l-a contactat pe Lucian Zlate, pentru a comenta situaţia. "Am fost oprit de poliţişti pe lângă Finanţe, pentru că vorbeam la telefon. Nu este prima dată cand mi se întocmeşte un dosar penal. Eu figurez în baza Poliţiei fără permis de conducere, însă am mai multe procese câştigate în acest sens. Este doar o neglijenţă din partea Poliţiei. M-am adresat deja Instanţei. Cred că la Iaşi am deja 6-7 dosare pentru conducere fără permis, iar prin restul ţării câteva zeci, nici nu mai ştiu.", a precizat Lucian Zlate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un şofer cu Ferrari, din Iaşi, prins din nou fără permis. Lucian are zeci de dosare penale