Antena Meniu Search
x

Trei bătrâne din Bucureşti au păcălit mai mulţi italieni. Se dădeau fotomodele şi îi vrăjeau pe internet

Trei bătrâne din Bucureşti, de aproximativ 60 de ani fiecare, au păcălit mai mulţi italieni pe internet. I-au vrăjit online, dându-se fotomodele, şi i-au uşurat de aproximativ 10.000 de euro pe fiecare.

de Redactia Observator

la 05.06.2019, 18:46

Italienii nu au curaj să depună plângere, fiindu-le ruşine să recunoască faptul că au fost păcăliţi
Cel puţin opt italieni au fost păcăliţi de românce cu câte 10.000 de euro fiecare - Hepta

Trei bătrâne din Bucureşti, de aproximativ 60 de ani fiecare, au păcălit mai mulţi italieni pe internet. I-au vrăjit online, dându-se fotomodele, şi i-au uşurat de aproximativ 10.000 de euro pe fiecare.

Cele trei femei au lucrat mai mulţi ani ca îngrijitoare, în Italia. Aşa au aflat informaţii despre mulţi italieni cu bani.

Italienii au fost păcăliţi de bătrâne cam cu 10.000 de euro fiecare

Conform Il Giorno, femeile s-au întors în România şi şi-au stabilit reşedinţa în Bucureşti.

Pe acelaşi subiect

Au început să-şi creeze conturi false pe diferite site-uri de socializare şi să-i agaţe pe italienii cu bani.

I-au vrăjit cu fotografii incendiare, furate de pe internet, şi cu vorbe bine alese. Şi i-au făcut pe italieni să le umple conturile cu mii de euro, bani oferiţi pentru bilete de avion şi alte cheltuieli.

Se vorbeşte de cel puţin opt sau 10 victime care ar fi alimentat conturile româncelor cu cel puţin câte 10.000 de euro fiecare.

Italienii nu vor să recunoască în faţa rudelor că au fost păcăliţi

Sursa amintită precizează că, după ce au lucrat în comun, poliţiştii italieni şi români au aflat identitatea celor trei românce bănuite că i-au păcălit pe italienii cu bani.

Problema este că acestea încă nu pot fi reţinute, pentru că niciunul dintre italienii păcăliţi nu a avut curajul să depună denunţ împotriva lor.

Ar însemna ca italienii să recunoască în faţa rudelor că s-au lăsat păcăliţi într-un mod uluitor şi nu vor să facă asta de ruşine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Trei bătrâne din Bucureşti au păcălit mai mulţi italieni. Se dădeau fotomodele şi îi vrăjeau pe internet