Antena Meniu Search
x

Video Bătrânul de 70 de ani, din Dolj, care a abuzat şi lăsat gravide două minore, condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare

Abuzul înfiorător care s-a petrecut ani de zile sub ochii unui sat întreg, fără ca vreo autoritate să intervină are un rezultat neaşteptat. Bătrânul de aproape 70 de ani, care a lăsat două minore gravide a fost condamnat definitiv la doar un an şi 4 luni de închisoare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.02.2021, 15:51

Bătrânul care a lăsat două minore însărcinate a fost condamnat la doar un an şi 4 luni de închisoare - Facebook - Ionel G.

Fetele au rămas însărcinate şi au născut ulterior, iar povestea lor are un puternic impact emoţional.

Minore însărcinate cu tatăl unui primar din Dolj

Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliție Județean Dolj: "Un bărbat de 69 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracţiunea de act sexual cu un minor în formă continuată. În perioada 2017-2019, bărbatul respectiv ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore în vârstă de 14 şi 16 ani"

Surprinzător, cele două minore erau mai supărate pe mama lor, decât pe bătrânul care le lăsase însărcinate, acuzând-o pe femeie că le obliga de la vârste fragede să meargă la locuinţa bătrânului, care era chiar tatăl unui primar din Dolj. Femeia ar fi primit în schimb bani, ţigări şi bere.

Nu au existat suficiente probe pentru cele spuse de cele două fete, iar femeia nu a fost cercetată.

"În cauză s-a stabilit faptul că inculpatul a întreţinut în mod repetat, în perioada 2017-2019, raporturi sexuale cu două persoane vătămate minore, în vârstă de 14, respectiv 16 ani, surori. În urma actelor sexuale, minora de 16 ani a rămas însărcinată şi a dat naştere unui copil, care în prezent are vârsta de un an", informează procurorii.

Condamnare surpriză

Ulterior şi minora de 14 ani a rămas însărcinată cu bătrânul, dând şi ea naştere unui copilaş.

La scurt timp după ce bătrânul a fost arestat, soţia acestuia ar fi murit de inimă rea, spun sătenii.

"Biata femeie a murit de inimă rea. Pedeapsa primită  este prea blândă. La sfârşitul anului cred că-l vedem acasă", au spus atunci localnicii şi iată că nu s-au înşelat.

Bătrânul a fost condamnat în primă fază la 1 an şi 4 luni de închisoare, apoi a atacat decizia, dar Curtea de Apel Craiova a menţinut sentinţa, iar bătrânul a primit o condamnare definitivă de 1 an şi patru luni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Bătrânul de 70 de ani, din Dolj, care a abuzat şi lăsat gravide două minore, condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare