Antena Meniu Search
x

Două surori minore din Dolj, care ar fi fost exploatate de mama lor "pentru țigări și o sticlă de bere", ar fi rămas însărcinate cu același bărbat

Abuz înfiorător care s-a petrecut ani de zile sub ochii unui sat întreg, fără ca vreo autoritate să intervină. Două surori au fost abuzate sexual de un bărbat care ar fi putut să le fie bunic. Fetele au rămas însărcinate pe când erau chiar ele copii. Cea care le-ar fi vândut ar fi fost chiar mama lor, acuză cele două victime. Reporterii Observator au vorbit cu una dintre fete și vă avertizăm că povestea ei are un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 24.06.2020, 21:57

Vezi și
  • Fetele susțin că nu au spus nimic nimănui de frică.
  • Fetele susțin că mama lor le-a vândut și altor bărbați.

Reporter: Câţi ani ai? 

Victimă: 18 ani.

Reporter: Şi ai deja un copilaş? 

Victimă: Da!

Reporter: Câţi ani are? 

Victimă: Doi ani.

Reporter: Surioara ta? 

Victimă: 15 ani are.

Reporter: Şi are şi ea un copil? 

Victimă: Da, de 10 luni.

Reporter: Amândouă cu acelaşi bărbat, practic? 

Victimă: Da.

Reporter: Aţi fost forţate? 

Victimă: Da, de mama noastră. Pentru bani. Un pachet de ţigări şi o sticlă de bere.

Calvarul a început acum cinci ani, când copila avea 13 ani. Fata spune că era dusă de mama ei la locuinţa bărbatului care avea 64 de ani la acea vreme şi obligată să întreţină raporturi sexuale cu el. Doi ani mai târziu a rămas însărcinată. 

Reporter: Vă obliga ea?

Victimă: Da, să ne culcăm cu ... pe bani.

Reporter: Ai încercat vreodată să te opui? 

Victimă: Degeaba, n-ai cu cine. 

De abuzuri nu a scăpat nici sora ei mai mică. La doar 14 ani, a căzut şi ea victimă a aceluiaşi bărbat. Scenariul negru s-a repetat. Fata a rămas însărcinată cu el şi are un copil de 10 luni. 

Reporter: Aţi încercat să sunaţi la poliţie? 

Victimă: Ne-a fost frică.

Reporter: Nici tatălui vostru nu i-aţi spus? 

Victimă: Nu. Ne-a fost frică.

Niciuna dintre ele nu mai merge la şcoală. Îşi cresc copiii cu ajutorul mătuşii lor. Trăiesc din ajutorul de la stat, alocaţie şi banii pe care îi primesc de la tatăl lor, plecat la muncă în străinătate. 

Reporter: Din ce clasă nu mai mergi? 

Victimă: Dintr-a IV-a. Nu m-a mai lăsat să mă mai duc.

Culmea, agresiunile au fost reclamate chiar de mamă. Dar nu pentru că i-a venit mintea la cap în al 12-lea ceas. Ci ca să se răzbune, după ce bărbatul nu i-a mai dat bani.

Plângerea la poliţie a fost făcută acum aproape un an de zile, dar bărbatul a fost reţinut abia ieri. Explicaţia? În tot acest timp, agenţii au strâns probe. 

Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliție Județean Dolj: Un bărbat de 69 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracţiunea de act sexual cu un minor în formă continuată. În perioada 2017-2019, bărbatul respectiv ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore în vârstă de 14 şi 16 ani.

Deşi tot satul pare că ştia de drama celor două fete, numai reperezentaţii instituţiilor nu au aflat nimic. 

Monica Stuparu, DGASPC Dolj: Cazul acestor minore a intrat în atenţia instituţiei noastre în luna octombrie a anului 2019. 

Reporter: Dar în momentul în care fetele au născut nu aţi fost anunţaţi?

Monica Stuparu, DGASPC Dolj: Nu pot să vă precizez astfel de informaţii la acest moment. 

Fetele spun că mama lor le-ar fi vândut şi altor indivizi. 

Victimă: Ne-a luat la Craiova o lună şi a început să ne bată şi să ne dea la oameni şi a venit tata noaptea şi ne-a luat. 

Mama fetelor nu este cercetată. Potrivit unor surse din anchetă, nu sunt suficiente probe împotriva ei. Bărbatul de 69 de ani riscă până la 7 ani de închisoare, dacă este găsit vinovat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Două surori minore din Dolj, care ar fi fost exploatate de mama lor "pentru țigări și o sticlă de bere", ar fi rămas însărcinate cu același bărbat