Antena Meniu Search
x

Video Bebeluș ucis de mamă şi bunică, în Galați. Femeile au povestit în detaliu cum l-au lăsat pe micuț să moară de frig, în grădina unui vecin

Crimă îngrozitoare la Galaţi, unde o femeie în vârstă de 40 de ani şi mama ei sunt cercetate pentru uciderea unui băiat nou-născut. Femeia ar fi dat naştere bebeluşului în urmă cu câteva zile, acasă, însă în loc să-l îngrijească, l-ar fi abandonat în grădină, în frig. 

de Redactia Observator

la 16.11.2021, 13:42

Vezi și

Povara creșterii unui bebeluș le-a făcut pe două femei din Galaţi, mamă și fiică, să pună la punct un plan diabolic, incredibil. După ce mama și-a ajutat fiica să nască acasă, cele două au decis să lase pruncul să moară de frig în grădina unui vecin.

Fapta lor a ieşit la iveală după două zile, iar acum sunt aresate preventiv.

"Femeia de 40 de ani care a născut a început să se laude prin comună că nu mai are burta specifică unei sarcini, iar unii dintre vecini au devenit suspicioși. Zonurile au ajuns și la urechile asistentului social, care a decis să meargă de urgență la ele acasă, să le întrebe unde este nou-născutul. Inițial, au spus că l-au îngropat de viu, după care au recunoscut că l-au dus în grădina unui vecin, unde l-au abandonat în frig", informează reporterul Observator Adrian Obreja.

Mama și bunica bebelușului lăsat să moară în frig au fost arestate pentru 30 de zile

Pe acelaşi subiect

Mama și bunica bebelușului au fost reținute imediat de procurori și arestate, ulterior, pentru 30 de zile.

"Lejeritatea și comoditatea cu care au povestit în detaliu ceea ce au făcut i-au uimit chiar și pe procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați", relatează Adrian Obreja.

În acest moment, cele două sunt arestate preventiv și riscă pedepse cuprinse între 15 și 25 de ani închisoare sau chiar detenție pe viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bebeluș ucis de mamă şi bunică, în Galați. Femeile au povestit în detaliu cum l-au lăsat pe micuț să moară de frig, în grădina unui vecin