Antena Meniu Search
x

Video Bebeluşul găsit îngropat în Gorj, adus pe lume de mamă în timpul examenului de Bacalaureat. "Nu am ştiut ce să fac"

O ceartă pe o bucată de pământ a scos la iveală o atrocitate în Gorj. Osemintele unui nou-născut au fost găsite îngropate în curtea unei case. Mama a adus pruncul pe lume când dădea examenul de Bacalaureat, acum trei ani. Acum spune ca l-ar fi născut mort şi la sfatul familiei nu anuntat autoritatile. Anchetatorii au însă suspiciuni că lucrurile nu au stat tocmai aşa. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional.

Alin Stan
de Alin Stan

la 24.11.2021 , 19:40

Mama bebeluşului: N-am ştiut ce să fac. Am văzut că nu mişcă, nu plânge, nu se întâmplă nimic, n-are nicio reacţie. M-am speriat îngrozitor şi am sunat-o pe mama. 

E mărturia tinerei de 21 de ani care a născut un copil când era ea însăşi unul. Fetei i-a venit sorocul acum trei ani, când era la examenul de Bacalaureat.

Mama bebeluşului: Eram însărcinată în aproximativ 7 luni jumătate. În timp ce scriam proba, o doamnă m-a atenţionat că am sânge sub scaun.

Vezi și

A fugit într-un suflet acasă şi şi-a sunat mama şi mătuşa. Femeile, care erau la serviciu, i-au spus la telefon, cum să nască singură, în baie.  

Pe acelaşi subiect

Mama bebeluşului: Moaşa mea era de faţă cu mama acolo mi-a spus că mă ajută ea să nu se întâmple nimic.

Bebeluşul s-ar fi născut mort, susţine tânăra. Speriată, l-ar fi ascuns într-un dulap, până a venit mama ei acasă.  

Îngropat după ce a fost ţinut în frigider mai multe luni

Mama bebeluşului: L-am dat mamei mele, care l-a adus la această doamnă şi de atunci nu ştiu.

Valerica Lăudat, mătuşa şi moaşa în acelaşi timp: L-a ţinut mai multe luni în frigider, nu pot să spun câte, că nu ştiu.

Într-un final, mama şi mătuşa tinerei au decis să scape definitiv de bebeluş şi s-au înţeles să nu sufle vreodată un cuvânt despre cele petrecute. 

Valerica Lăudat, mătuşa şi moaşa în acelaşi timp: L-a îngropat, hârletele e tot la mine.

Nimeni n-ar fi aflat grozăvia dacă, de curând, cele două familii nu s-ar fi certat pe o bucată de pământ. Nervoasă, mătuşa tinerei a mărturisit totul. 

Valerica Lăudat, mătuşa şi moaşa în acelaşi timp: Am fost la Poliţie şi am declarat. Au venit, au săpat, cu oameni. Au adunat.

Probe din oasele dezgropate au fost trimise la Institutul Mina Minovici din Bucureşti. Legiştii trebuie să afle dacă, într-adevăr, bebeluşul s-a născut mort. 

Cristina Ciobanu, prim-procuror: La Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a fost înregistrat dosar penal şi se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. Dosarul este în anchetă la un procuror criminalist, care dispune toate măsurile necesare pentru aflarea adevărului în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate.

Familia este cunoscută în Licurici drept una liniştită. Vestea i-a şocat pe vecini. 

Vecini: - Nu s-a mai întâmplat, nu am mai auzit până acum.

- Mi se pare ceva ieşit din comun, nu ştiu. Şi după atâţia ani de zile, nu ştiu, parcă nu îmi vine să cred.

Cele trei femei au fost audiate de anchetatori şi, până la finalizarea anchetei, sunt cercetate în stare de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » Bebeluşul găsit îngropat în Gorj, adus pe lume de mamă în timpul examenului de Bacalaureat. "Nu am ştiut ce să fac"