Antena Meniu Search
x

Belgia, ÎN ALERTĂ din cauza unui român! Bărbatul a RĂPIT o fetiţă de 6 ani chiar de lângă tatăl ei. Totul a fost surprins de CAMERELE DE SUPRAVEGHERE (VIDEO)

Un incident șocant care a avut ca protagonistă o fetiță de 6 ani a pus pe jar opinia publică şi presa din Belgia. Jihane El Oizi a fost răpită de un individ de origine română, chiar de lângă tatăl ei. 

Un incident șocant care a avut ca protagonistă o fetiță de 6 ani a pus pe jar opinia publică şi presa din Belgia. Jihane El Oizi a fost răpită de un individ de origine română, chiar de lângă tatăl ei. 

DETALII-ŞOC despre Aurel Călăuz, românul acuzat că A RĂPIT o fetiţă de 6 ani, în Belgia. Ce au găsit poliţiştii pe conturile lui de Facebook (VIDEO)

S-a întâmplat duminică după-amiază, într-o piaţă din Anderlecht, una din cele 19 comune din regiunea capitalei Bruxelles. 

Fetiţa era împreună cu tatăl ei când s-a întâmplat nenorocirea.

Pe acelaşi subiect

"Era lângă mine şi, într-o clipă, a dispărut", povesteşte El Hassan EL Oizi.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere a dus la identificarea răpitorului, iar poliţia a dat alarma.

Cu ajutorul fotografiilor publicate de întreaga presă belgiană, fetiţa a fost găsită luni în centrul Bruxelles-ului. Nu a fost abuzată sexual de român, iar starea ei de sănătate este bună.

Tot luni, poliţia l-a arestat pe răpitor. Se numeşte Aurel C. şi are 44 de ani. Nu are cazier şi, la această oră, este audiat de autorităţile belgiene. 

Potrivit ziarului La Dernière Heure, românul are două profile de Facebook destul de controversate. Sunt publicate numeroase fotografii cu minore şi articole despre pedofilie.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum micuţa îl ia de mână pe român şi împreună pleacă într-o direcţie necunoscută. 

CITEŞTE ŞI: Un avion TAROM a PIERDUT unul dintre motoare, în zbor. Martorii au auzit o bubuitură puternică. Aterizare de urgenţă

CITEŞTE ŞI: ARADUL E ÎN DOLIU, după ce fiica unui POLIŢIST, o studentă de numai 20 de ani, A FOST GĂSITĂ SPÂNZURATĂ​

CITEŞTE ŞI: Decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul braşoveanului care şi-a DECAPITAT iubita sibiancă, la Londra. Tânărul a înregistrat OROAREA pe telefon​

CITEŞTE ŞI: Doi fraţi şi-au transformat MAMA şi SORA în SCLAVE. Le-au obligat să se spele în găleată şi le-au bătut crunt

CITEŞTE ŞI: Surpriză pentru Cristian Boureanu! Cu cine împarte fostul politician celula de la Arestul Central

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Belgia, ÎN ALERTĂ din cauza unui român! Bărbatul a RĂPIT o fetiţă de 6 ani chiar de lângă tatăl ei. Totul a fost surprins de CAMERELE DE SUPRAVEGHERE (VIDEO)