Antena Meniu Search
x

DECIZIE FINALĂ în cazul braşoveanului care şi-a DECAPITAT iubita sibiancă, la Londra. Tânărul a înregistrat OROAREA pe telefon

Procesul tânărului Alin Apopei, în vârstă de 27 de ani, care şi-a ucis cu sălbăticie iubita în capitala Marii Britanii, în iulie 2015, a început în februarie anul acesta, decizia de condamnare fiind dată abia acum.

Procesul tânărului Alin Apopei, în vârstă de 27 de ani, care şi-a ucis cu sălbăticie iubita în capitala Marii Britanii, în iulie 2015, a început în februarie anul acesta, decizia de condamnare fiind dată abia acum.

Potrivit oradesibiu.ro, cel care i-a luat viața sibiencei Denisa Silman într-o locuință din Londra a fost condamnat la închisoare pe viaţă. 

La data de 30 iulie 2015, telefonul mobil al Denisei Silman a înregistrat audio momentele în care criminalul cu sânge rece a înjunghiat-o în piept şi în gât, aproape decapitând-o. 

Pe acelaşi subiect

Fata a fost găsită decedată, prezentând ”răni oribile”, în apartamentul în care locuiau cei doi tineri români, situat în Eversleigh Road, estul Londrei.

„Capul ei a fost tăiat aproape în întregime de gât, iar cavitatea toracică era deschisă, dezvăluind organele interne”, a declarat presei procurorul care s-a ocupat de acest caz, Zoe Johnson.

GALERIE FOTO: Decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul braşoveanului care şi-a DECAPITAT iubita sibiancă, la Londra. Tânărul a înregistrat OROAREA pe telefon

Un juriu de la Curtea din Old Bailey a respins cererea apărării, care a invocat prezența unei boli psihice, de care ar suferi Apopei și l-a găsit vinovat de crimă. 

Judecătorii britanici l-au condamnat la cel puțin 20 de ani de închisoare, sentința mergând până la închisoare pe viață.

DETALII-ŞOC despre Aurel Călăuz, românul acuzat că A RĂPIT o fetiţă de 6 ani, în Belgia. Ce au găsit poliţiştii pe conturile lui de Facebook (VIDEO)

ULTIMA ORĂ! ARADUL E ÎN DOLIU, după ce fiica unui POLIŢIST, o studentă de numai 20 de ani, A FOST GĂSITĂ SPÂNZURATĂ

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » DECIZIE FINALĂ în cazul braşoveanului care şi-a DECAPITAT iubita sibiancă, la Londra. Tânărul a înregistrat OROAREA pe telefon