Antena Meniu Search
x

Şoferul care a omorât un om la Salonta, are 24 de ani, e străin şi avea cauciucuri de vară pe BMW-ul X6

Şoferul care a omorât un om la Salonta, are 24 de ani, e străin şi avea cauciucuri de vară pe BMW-ul X6. Pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o utilitară Dacia al cărei şofer a murit pe loc.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.01.2019, 12:50

Un bărbat de 41 de ani a murit pe loc
Şoferul care a omorât un om la Salonta, are 24 de ani, e străin şi avea cauciucuri de vară pe BMW-ul X6 - Facebook

Şoferul care a omorât un om la Salonta, are 24 de ani, e străin şi avea cauciucuri de vară pe BMW-ul X6. Pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o utilitară Dacia al cărei şofer a murit pe loc.

Accident mortal, marţi dimineaţă, pe DN 79, între Salonta şi Oradea. Un BMW X6 s-a izbit frontal de o autoutilitară Dacia, după ce a intrat pe contrasens.

"Apelul prin numărul de urgenţă 112 a intrat la ora 7.20. Accidentul rutier s-a produs pe DN 79, în afara localităţii bihorene Mădăras, fiind implicate două autovehicule. Din păcate, conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni care i-au provocat decesul la faţa locului.

Din datele pe care le avem, conducătorul autoturismului (BMW n.r) a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, citat de Bihoreanul.

Potrivit IPJ Bihor, conducatorul autotursmului care a provocat accidentul, un BMW X6, circula cu cauciucuri de vară şi avea viteza neadaptată la condiţiile de drum.

"Marți, 22 ianuarie a.c., la ora 07.15, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Mădăras, un tânăr de 24 de ani, cetățean străin cu rezidență în municipiul Timișoara, județul Timiș, în timp ce  conducea un autoturism echipat cu anvelope de vară, pe direcția Oradea - Arad, într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Salonta.", a comunicat Poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şoferul care a omorât un om la Salonta, are 24 de ani, e străin şi avea cauciucuri de vară pe BMW-ul X6