Antena Meniu Search
x

BOLID DE LUX căutat de autorităţile din Spania, găsit la vama Giurgiu (FOTO)

Un autoturism marca Mercedes în valoare de peste două sute de mii de lei căutat de autorităţile din Spania a fost depistat de poliţiştii de frontieră la PTF Giurgiu-Ruse, în timp ce un cetăţean bulgar încerca să îl introducă în România.

Un autoturism marca Mercedes în valoare de peste două sute de mii de lei căutat de autorităţile din Spania a fost depistat de poliţiştii de frontieră la PTF Giurgiu-Ruse, în timp ce un cetăţean  bulgar încerca să îl introducă în România.

'La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar Erhan R., în vârstă de 25 de ani, la volanul unei autoutilitare, cu care transporta un autoturism marca Mercedes model CLA, fabricat în anul 2016.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate de către poliţiştii de frontieră, a rezultat faptul că autoturismul figurează bun pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de autorităţile din Germania, în urmă cu  câteva zile motiv pentru care mijlocul de transport, în valoare de 202.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră până la finalizarea cercetărilor', se arată într-un comunicat de presă emis vineri de IGPF.

Faţă de cele constatate, şoferul autoutilitarei a declarat că urma să transporte autoturismul Mercedes în Germania, fără a cunoaşte faptul că acesta face obiectul unei alerte.

Acum, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârşirea 'infracţiunii de tăinuire'.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » BOLID DE LUX căutat de autorităţile din Spania, găsit la vama Giurgiu (FOTO)