Antena Meniu Search
x

Foto Bolid de lux furat din Marea Britanie, găsit în România. La volanul maşinii de 90.000 de lei se afla un şofer din Botoşani

Un autoturism în valoare de aproximativ 90.000 de lei, furat din Marea Britanie, a fost descoperit în municipiul Botoşani, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF).

de Redactia Observator

la 01.02.2022, 10:27

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Botoşani, acţionând în baza unor informaţii, au desfăşurat o acţiune pentru combaterea traficului de autovehicule furate, fiind depistat un autoturism fabricat în 2016, ce aparţinea unui cetăţean român domiciliat în judeţul Botoşani.

"Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind furată, semnalare introdusă de autorităţile britanice", precizează STPF Botoşani.

Poliţiştii de frontieră efectuează în acest caz cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 90.000 de lei, a fost indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bolid de lux furat din Marea Britanie, găsit în România. La volanul maşinii de 90.000 de lei se afla un şofer din Botoşani