Antena Meniu Search
x

Video "Bro', lasă uniforma și hai să ne batem!". Șmecher din Constanța, luat pe sus de mascați după ce a înjurat un polițist pe Facebook

Un bărbat din Constanţa a fost săltat de mascaţi chiar din faţa calculatorului, după ce a postat pe un site de socializare un filmuleţ în care ameninţa un poliţist. După apariţia imaginilor, Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța s-a sesizat din oficiu. Tânărul este în acest moment cercetat pentru ultraj. Vă avertizăm că urmează imagini şi limbaj care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 08.12.2021, 15:15

Vezi și
  • "Dacă sunteţi băieţi, lasă uniforma acasă şi hai să ne batem. Şi vino aici şi fără gardă şi cum vrei tu că doar ştii unde stau. Că eu nu ştiu unde stai, nu ştiu cum te cheamă, când te văd, te văd numai în timpul serviciului şi dacă mă dau la tine e ultraj, dacă scot brişca să te tai sau una alta să te împuşc...am și eu o vârstă, un viitor înainte". 

Sunt ameninţările care i-au adus acestui tânăr din Constanţa mascaţii la uşă. La numai câteva ore de la postarea acestui video pe un site de socializare, poliţiştii s-au autosesizat. 

  • "Fac urât şi mă leagă pe loc. Bro', dacă tot eşti băiat şi zici că mă urmăreşti şi abia aşteptăm să-l legăm pe ...doar ştii unde stau ...de ce nu vii peste mine? Haide!".

Bărbatul a fost săltat de mascaţi în cursul dimineţii şi este anchetat pentru ultraj

Pe acelaşi subiect

Ce spune IPJ Constanța

Potrivit polițiștilor constănțeni, postarea pe Facebook a fost făcută în 27 noiembrie.

"În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, în urma apariției în spatiul public a unei postări de pe o rețea de socializare, înaintând dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru efectuarea cercetărilor, conform competențelor. 

Astfel, la data de 27 noiembrie a.c., un bărbat, de 25 de ani a adresat injurii și amenințări la adresa unui polițist din cadrul Poliției municipiului Constanța, într-o postare pe o rețea de socializare.

În această dimineață, procurorul de caz din  cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, împreună cu polițiști ai Biroului de Investigații Criminale, delegați în cauză, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința celui în cauză. După descindere, bărbatul a fost condus la audieri, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz va dispune măsurile legale care se impun", a anunțat IPJ Constanța.

Amenințările pe rețelele de socializare, pedepsite de lege

Şi la Arad un tânăr care a înjurat o instituţie publică, tot pe un site de socializare, s-a trezit cu jandarmii la uşă. Pentru comentariile făcute la o postare acesta va plăti 1000 de lei. 

Conform unei decizii formulate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, reţelele de socializare reprezintă spaţiu public, iar injuriile sau ameninţările făcute aici sunt pedepsite de lege. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Bro', lasă uniforma și hai să ne batem!". Șmecher din Constanța, luat pe sus de mascați după ce a înjurat un polițist pe Facebook