Antena Meniu Search
x

Video "Șase, șase e poliția! Iară' bate-n ușă să mă ia". Manele, dans și chiuituri pe mașina de poliție, în Vrancea

Doi adolescenți de 15 și 16 ani s-au filmat în timp ce dansau și chiuiau pe ritmuri de manele, cocoțați pe o mașină de poliție. S-a întâmplat în localitatea Tâmboești din Vrancea, iar tinerii, mândri de isprava lor, s-au filmat și au postat imaginile pe internet.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.12.2021, 11:27

Vezi și

Puși pe distracție și profitând că agenții nu erau prin preajmă, doi adolescenți s-au suit pe o mașină de poliție și s-au filmat dansând și chiuind de mama focului pe ritmuri de manele. 

"Șase, șase e poliția / Iară' bate-n ușă să mă ia / A trimis mascații după noi /Că sună vecinii la 112", sunt versurile care i-au mișcat puternic pe cei doi adolescenți, dar și autospeciala de poliție, care "dansează" și ea pe melodia lui Sorinel Copilul de Aur.

Mândri de ispravă, adolescenții au postat imaginile pe internet. În scurt timp, polițiștii vrânceni i-au identificat, așa că petrecăreții urmează să răspundă penal pentru fapta lor.

Adolescenții focșăneni, cercetați pentru distrugere

Pe acelaşi subiect

Conform IPJ Vrancea, cei doi adolescenţi au fost identificaţi luni noapte.  

"Aseară, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală au identificat doi minori de 15, respectiv 16 ani, care se urcaseră pe o autospecială de poliție. Gestul lor a fost filmat și, ulterior, postat pe o rețea de socializare.

Deși polițiștii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar tinerii au crezut că gestul lor, probabil, nu va avea repercursiuni, la scurt timp după înregistrarea imaginilor video înregisitrate și postate, cei doi au fost identificați", a declarat Paula Enache, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Adolescenții au fost duși la sediul Poliției, urmând ca fapta lor să facă obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Șase, șase e poliția! Iară' bate-n ușă să mă ia". Manele, dans și chiuituri pe mașina de poliție, în Vrancea