Antena Meniu Search
x

Bulgar prins în România când conducea un bolid de lux furat din Germania

Un bulgar de 49 de ani a fost prins, vineri dimineaţa, în timp ce conducea, în România, un bolid de lux furat din Germania.

de Redactia Observator

la 28.05.2021, 11:46

Maşină furată din Germania, condusă de un bulgar prin România
Maşina a fost indisponibilizată de poliţiştii români de frontieră - Poliţia de Frontieră
  • Valoarea maşinii care ar fi fost furată din Germania a fost stabilită la circa 35.000 de euro.

Bărbatul s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Galați Rutier - I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei. Bărbatul conducea un Audi S8 înmatriculat în Germania şi evaluat la circa 35.000 de euro.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, poliţiştii români de frontieră au avut suspiciuni în legătură cu situaţia juridică a maşinii, astfel că au decis să efectueze verificări suplimentare.

Aşa s-a stabilit că maşina era căutată de autorităţile din Germania, fiind considerat bun căutat pentru confiscare. Interesant este că autorităţile din Germania au semnalat dispariţia maşinii cu doar câteva ore înainte ca aceasta să fie descoperită de poliţiştii români de frontieră.

Poliţiştii români de frontieră fac verificări în legătură cu comiterea infracţiunii de furt

Pe acelaşi subiect

Condus la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru a fi audiat, bărbatul le-a spus poliţiştilor români că a împrumutat maşina de la un prieten din Germania şi că nu ştia că aceasta este furată sau este implicată în vreun litigiu.

Maşina a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii români de frontieră fac verificări în legătură cu posibilitatea comiterii infracţiunii de furt.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Adrian Obreja, corespondent Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bulgar prins în România când conducea un bolid de lux furat din Germania