Antena Meniu Search
x

Turc prins când conducea prin Constanţa o maşină de lux care ar fi fost furată din Germania

Un turc de 50 de ani a fost prins în cursul zilei de miercuri, pe raza judeţului Constanţa, în timp ce conducea o maşină de lux ce ar fi fost furată din Germania.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 06.05.2021, 18:01

Autorităţile române au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tăinuire
Poliţiştii români de frontieră au ridicat maşina de lux din trafic, de pe raza localităţii Făclia - Poliţia de Frontieră
  • Autorităţile române au deschis dosar penal, în acest caz, pentru comiterea infracţiunii de tăinuire.

Incidentul s-a produs pe raza localităţii Făclia, când poliţiştii români de frontieră au oprit în trafic un Audi SQ7 înmatriculat în Germania. Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, oamenii legii au observat maşina în trafic încă de pe raza localităţii Valul lui Traian şi au oprit-o în trafic pe raza localităţii Făclia, pentru verificări.

Pe lângă şoferul turc, în maşină se mai afla şi un cetăţean român în vârstă de 71 de ani. Ancheta a scos la iveală că maşina figura ca "bun căutat pentru indisponibilizare", în urma unei alerte emise de autorităţile din Germania tot miercuri, existând informaţii conform cărora maşina ar fi fost furată din Germania.

La audieri, şoferul turc le-a spus poliţiştilor români de frontieră că el avea doar rolul de a conduce maşina din Germania până în Turcia. Maşina, evaluată la peste 540.000 de lei, a fost indisponibilizată de poliţiştii români de frontieră, pentru continuarea cercetărilor, iar în acest caz s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tăinuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Turc prins când conducea prin Constanţa o maşină de lux care ar fi fost furată din Germania