Antena Meniu Search
x

Video Bunica elevului lovit în cap de profesor, într-o școală din Huși, l-a reclamat pe dascăl la poliție: ”L-a apucat de hăinuță și i-a dat cu pumnul”

Pentru unii profesori, educaţia încă se face cu bătaia. Un elev din clasa a şaptea de la o şcoală din Huşi a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap de cel care trebuia să-l educe. Şi în timp ce familia a depus reclamaţie, directorul şcolii îşi apără angajatul, spunând că este "exemplar".

de Redactia Observator

la 18.10.2021, 20:02

Vezi și

Bunica băiatului spune că nu a existat niciun motiv pentru purtarea profesorului.

Angela Berghi, bunica elevului:A intrat în clasă și l-a apucat de hăinuță și i-a dat cu pumnul în cap. După două minute, a intrat iar în clasă. A dat cu piciorul la scaun şi l-a apucat de cap.”

Şi chiar să fi greşit copilul cu ceva.

Angela Berghi, bunica elevului: ”Putea să zică: Care a strigat pe geam? Il dau pe mâna dirigintelui, pe mana directoarei și să facă ceva cu tine. Nu să-mi bată copilul.”

Pe acelaşi subiect

Băiatul a acuzat ameţeli, aşa că bunica l-a dus la spital, unde a şi stat o noapte. Apoi familia a făcut plângere la poliţie împotriva profesorului. Anchetă e şi la şcoală.

Oana Benchea, director Scoala Anastasie Panu: ”Am depus o notă de sesizare la Secretariatul unităţii, apoi am convocat Consiliul de Administraţie, le-am adus la cunoștință faptele și am dispus constituirea comisiei de cercetare disciplinară”.

Directoarea şcolii îl apără pe profesorul violent

Oana Benchea, director Școala Anastasie Panu: ”Este un cadru didactic cu vechime, exemplar, cu activitate foarte frumoasă la clasă, cu rezultate deosebite atât la concursuri şi olimpiade”.

Profesorul şi-a exprimat părerea de rău faţă de cele întâmplate şi şi-a cerut scuze familiei pentru incident. Chiar şi aşa, politiştii vasluieni au deschis un dosar de cercetare penală pentru purtare abuzivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Bunica elevului lovit în cap de profesor, într-o școală din Huși, l-a reclamat pe dascăl la poliție: ”L-a apucat de hăinuță și i-a dat cu pumnul”