Antena Meniu Search
x

Bunica Luizei Melencu, victima criminalului din Caracal: ”Cu ce a greșit?”

Momente dramatice s-au derulat în fața casei criminalului din Caracal, după ce Gheorghe Dincă și-a recunoscut faptele. Răvășită de durere, bunica Luizei Melencu a reacționat, sfâșiată de durere.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 28.07.2019, 19:14

Bunica Luizei Melencu ține în mâini fotografia nepoatei sale, după ce criminalul din Caracal a recunoscut faptele Vezi și

Momente dramatice s-au derulat în fața casei criminalului din Caracal, după ce Gheorghe Dincă și-a recunoscut faptele. Răvășită de durere, bunica Luizei Melencu a reacționat, sfâșiată de durere.

Familia Luizei Melencu se afla chiar în fața casei criminalului din Caracal, când avocatul lui Gheorghe Dincă a ieșit și a spus că individul a recunoscut crimele.

Pentru mama Luizei, vestea a fost ca o lovitură devastatoare. Femeia a avut nevoie și de primul ajutor, oferit de echipajul unei ambulanțe, care a venit în zonă.

Bunicii Luizei Melencu erau și ei prezenți. Cu fotografia nepoatei sale în mână, bunica a început să plângă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Luiza Melencu a dispărut pe 15 aprilie, când a fost luată cu o mașină de ocazie, spre Caracal. Anchetatorii au considerat atunci că fata e în străinătate. Abia după dispariția Alexandrei Măceșanu, au descoperit că și aceasta a fost luată cu aceeași mașină de ocazie în care a dispărut Luiza Melencu.

Duminică, în a treia zi de anchetă, Gheorghe Dincă a recunoscut crimele și le-a spus procurorilor unde sunt trupurile celor două fete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bunica Luizei Melencu, victima criminalului din Caracal: ”Cu ce a greșit?”