Antena Meniu Search
x

Câine tras de coadă din faţa unei maşini de un alt câine, pe o şosea din România

Un câine a fost salvat de la moarte fiind tras de coadă din faţa unei maşini de un alt câine, pe o şosea din România. Imaginile filmate au devenit virale.

Un câine şi-a salvat in extremis prietenul
Câine tras de coadă din faţa unei maşini de un alt câine, pe o şosea din România - Captură video

Un câine a fost salvat de la moarte fiind tras de coadă din faţa unei maşini de un alt câine, pe o şosea din România. Imaginile filmate au devenit virale.

O cameră de luat vederi instalată pe bordul unei mașini a surprins o scenă neobișnuită. Această înregistrare, care a fost făcută într-un oraș din România, a fost distribuită pe YouTube, unde a devenit virală cu o viteză uluitoare.

Clipul începe prin a arăta cum se deplasează mașina pe șosea, într-o zonă rurală. Dintr-o dată, de pe câmp apar doi câini.

Numai unul dintre ei observă apropierea vehiculului, care vine cu mare viteză. Câinele nu ezită să-și apuce prietenul de coadă şi să-l tragă de pe şosea, evitând un impact ce putea fi mortal.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Pentru o clipă am crezut că câinele va muri într-un mod teribil. Din fericire, prietenul său a reușit să vadă mașina și să evite o tragedie.", a scris unul dintre cei care au urmărit filmarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Câine tras de coadă din faţa unei maşini de un alt câine, pe o şosea din România