Antena Meniu Search
x

El e şoferul român de TIR erou în Italia. Cosmin are 32 de ani şi a salvat doi oameni, pe şosea

El e şoferul român de TIR erou în Italia. Cosmin are 32 de ani şi a salvat doi oameni, pe şosea, după un accident în care a fost implicat, fără vreo vină.

El e şoferul român de TIR erou în Italia. Cosmin are 32 de ani şi a salvat doi oameni, pe şosea, după un accident în care a fost implicat, fără vreo vină.

Un şofer român de TIR a trăit clipe de coşmar după ce a fost implicat într-un grav accident pe o autostradă din Italia. Totul a fost surprins live de camera de bord a românului.

Accidentul s-a întâmplat, în urmă cu o săptămână, pe o autostradă din Italia. Pentru Observator, Cosmin Vicenţiu Chiriţă, 32 de ani, cunoscut în comunitatea şoferilor de TIR ca Florin Alin, a povestit tot ce a trăit în acea seară.

"În jurul orei 22 eram pe autostrada A4 din Italia, abia trecusem Brescia, eram în depăşirea unui alt camion, când am simţit o bubuitură puternică în remorcă, nu am ştiut ce se întâmplă, am crezut că mi-a explodat un cauciuc. Am văzut apoi că mă depăşeşte o maşină boţită şi s-a oprit direct în parapet.

Pe acelaşi subiect

Am sărit din camion, am fugit la ei, am văzut, erau doi pasageri. Doamna, era o femeie la volan, care plângea. Era pasagerul cu dureri la abdomen, nu putea să vorbească, avea respiraţie dificilă.

Am fugit din nou în camion, mi-am luat trusa, chitul de prim ajutor, şi am făcut ce am învăţat în cele două cursuri ale mele de prim ajutor. Un alt şofer a sunat imediat la poliţie, la ambulanţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Eu am bandajat şoferiţa, care avea o rană destul de urâtă la mână. Între timp celălalt pasager a leşinat, avea dificultăţi să respire.

Am luat perna, plapuma din camion, le-am pus pe jos, l-am întins. Iar când a venit ambulanţa m-am oprit, că nu ma era de mine.

Liftul remorcii era la 40-50 de metri de remorcă. Suspensiile pneumatice, aveam patru explozii, plus o suspensie smulsă din suport, aşa de puternic m-au lovit.

Nu am rezultatele alcooltestului, dar doamna de la volan mirosea foarte foarte puternic a băutură şi plâgea că o să-i ia poliţia permisul."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » El e şoferul român de TIR erou în Italia. Cosmin are 32 de ani şi a salvat doi oameni, pe şosea