Antena Meniu Search
x

Carnagiu la Sighet. Un mort şi patru încarceraţi într-un BMW care a intrat pe contrasens

A fost carnagiu la Sighetul Marmaţiei, sâmbătă seara. Un mort şi patru încarceraţi într-un BMW care a intrat pe contrasens, izbindu-se de un VW Sharan.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.02.2019, 10:37

A fost carnagiu la Sighetul Marmaţiei, sâmbătă seara. Un mort şi patru încarceraţi într-un BMW care a intrat pe contrasens, izbindu-se de un VW Sharan.

Un grav accident de circulaţie s-a produs în seara zilei de sâmbătă, 2 februarie, în Sighetu Marmaţiei, în jurul orei 21.00, în cartierul Iapa, în vârf, în zona Cearda. 

În accident au fost implicate în BMW înmatriculat în Maramureş şi un VW Sharan, înmatriculat în Satu Mare. Şoferul BMW-ului, un tânăr de 30 de ani din Săpânţa, a murit pe loc. Ceilalţi patru ocupanţi ai maşinii sale au rămas toţi încarceraţi.

Toate victimele sunt bărbaţi, iar tinerii încarceraţi au vârstele de 19, 21, 30 şi 31 de ani.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La Sighetu Marmației au intervenit un echipaj de Terapie Mobilă Intensivă SMURD Baia Mare și autospeciala de transport victime multiple.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Carnagiu la Sighet. Un mort şi patru încarceraţi într-un BMW care a intrat pe contrasens