Antena Meniu Search
x

Care este CEA MAI FURATĂ MAŞINĂ din România! Hoții o vizează întotdeauna

Conform unor statistici recente, în România se înregistrează peste 300 de furturi de mașini în fiecare an, iar, în medie, opt mașini din o sută închiriate nu se mai întorc înapoi.

Conform unor statistici recente, în România se înregistrează peste 300 de furturi de mașini în fiecare an, iar, în medie, opt mașini din o sută închiriate nu se mai întorc înapoi.

De cele mai multe ori, masinile furate provin fie din cazuri normale, in care hotii gasesc masini nesupravegheate in parcari sau garaje. 

Care este cea mai furata marca auto in Romania? 

Cea mai ghinionista masina in ceea ce priveste furturile auto este Dacia, scrie Agerpres. Spre deosebire de masina de pe locul doi, Dacia Logan este atat de ghinionista incat este de 3 ori mai des furata in Romania.

Pe acelaşi subiect

Conform unei statistici realizate de DRPCIV, peste 450 de Dacii au disparut in ultimul an, iar pe locul doi se afla Wolkswagenul, cu doar 156 si masini furate.

Atunci cand iti cumperi o masina, ar trebui sa tii cont de aceste statistici, insa in primul rand ar trebui sa stii normele de siguranta si calitatea sistemelor de protectie fiecare masina. Asta deoarece si hotii sunt constienti de acestea. Iar in functie de sistemele de protectie sunt si marci de masini care sunt evitate.

Printre acestea se afla: Citroen, Peugeot si Fiat. Insa in cazul Fiat nu avem nicio surpriza, deoarece masinile Fiat sunt in general evitate de catre toata lumea.

De asemenea, este foarte rar intalnit cazul unor masini furate din gama Volvo. Aceasta este cunoscuta ca fiind cea mai sigura masina, iar acest lucru o face si greu de furat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Care este CEA MAI FURATĂ MAŞINĂ din România! Hoții o vizează întotdeauna