Antena Meniu Search
x

Carnagiul de pe A1, soldat cu 4 morţi, inexplicabil pentru şoferi: "E ilogic, trebuie să fi fost băut, venea în zig-zag" (Video)

Carnagiul produs în această dimineaţă pe Autostrada A1, la kilometrul 355, este inexplicabil pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Carnagiul produs în această dimineaţă pe Autostrada A1, la kilometrul 355, este inexplicabil pentru ceilalţi participanţi la trafic.

4 oameni au murit şi 3 sunt la spital, după ce un şofer în vârstă de 70 de ani a intrat inexplicabil pe contrasens, greşind breteaua de acces pe autostradă, a mers aproape 2 kilometri pe contrasens, apoi a fost izbit violent de o autoutilitară, care a încercat să-l evite şi un autoturism, care la fel, a încercat să evite.

Şoferii care au văzut tragedia spun că nu-şi pot imagina cum poate cineva să greşească în aşa hal, iar singura explicaţie ar putea fi faptul că şoferul să fi fost băut.

Pe acelaşi subiect

"Posibil să fi fost băut. Dacă nu, nu pot să-mi dau seama. Să greşeşti în halul ăsta, să vii pe contrasens, în zig-zag, că aşa a venit, în zig-zag. Eu n-am înţeles cum a putut să intre pe contrasens. Cum poate să înainteze pe contrasens. O tragedie. Chiar nu pot să înţeleg. E ilogic pentru mine", a precizat un martor la tragedie.

În urma accidentului rutier produs pe autostrada A1 la kilometrul 355 şi-au pierdut viaţa 4 persoane. 3 au decedat pe loc, în urma impactului, dintre 2 autoturisme şi o autoutilitară, iar o altă persoană a decedat imediat după sosirea echipajelor de descarcerare. Alte 3 persoane au suferit politraumatisme în urma accidentului rutier, fiind ingrijite şi transportate apoi la unitatea de primiri urgenţe din Deva. Au fost implicate 7 echipaje ale ISU Hunedoara şi ale SAJ, au precizat autorităţile.

La locul accidentului a ajuns şi nepotul şoferului, care n-a putut spune mare lucrur, fiind vizibil emoţionat.

"Am fost sunat că bunicul meu a făcut accident. Trebuiau să meargă la ţară, dar nu ştiu ce s-a întâmplat exact. Era în maşină cu nişte prieteni. Un băiat tânăr şi încă doi oameni. Avea experienţă ca şofer, conducea de 40 şi ceva de ani. Avea toate categoriile, chiar nu pot să-mi imaginez", a spus tânărul.

Persoanele care au murit în accident avea 70 (soferul), 31, 21, şi 17 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Carnagiul de pe A1, soldat cu 4 morţi, inexplicabil pentru şoferi: "E ilogic, trebuie să fi fost băut, venea în zig-zag" (Video)