Antena Meniu Search
x

Video Căruță făcută bucăți de o maşină, pe marginea unui drum din Mureş. Un alt şofer s-a răsturnat, încercând să evite o coliziune

Patru persoane au fost rănite şi două maşini au fost făcute praf în urma unui accident în care a fost implicată şi o căruţă nesemnalizată. Aceasta se deplasa pe un drum din Mureş şi nu a putut fi văzută la timp de un şofer, care a lovit-o direct. O altă maşină s-a răsturnat, încercând să evite o coliziune. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 25.11.2021, 08:22

Vezi și

''Maşină nou-nouţă... daună totală! Asta e!''

Bărbatul e încă în stare de şoc. Cu câteva minute înainte a intrat într-o căruţă plină cu baloţi, care, spune el, nu era semnalizată.

''Am venit dispre Targu Mureş şi m-am trezit în căruţă. Mi-au explodat airbagurile şi... Am ieşit din maşină, căruţaşul era jos, maşina răsturnată, calul pe jos.'' 

''Căruţa era semnalizată?

Pe acelaşi subiect

Nu se ştie aşa precis.'' 

O altă maşină s-a răsturnat, încercând să evite accidentul

La scurt timp după primul impact, un alt şofer s-a răsturnat cu maşina încercând să evite cele două vehicule. Atât bărbatul de la volan, cât şi soţia sa au ajuns la spital. Odată cu ei a fost internat şi căruţaşul.

Răzvan Moişean, ISU Mureş: Au rezultat 4 victime şi un cal. Victimele au fost transportate la UPU Smurd de către ambulanţă.

dr. Laura Hârşan, Serviciul de Ambulanţă Mureş: Trei persoane, dintre care 2 de cod galben, una de cod verde. Şi o a patra persoană care a refuzat transportul.

Din fericire, victimele sunt în afara oricărui pericol. Cei doi soţi, care mergeau către un alt spital să-şi viziteze fiul internat pentru ulcer, au mai multe traumatisme la mâini şi picioare. Iar căruţaşul, care intenţiona să ajungă acasă cu fânul cumpărat, a fost lovit uşor la cap. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Căruță făcută bucăți de o maşină, pe marginea unui drum din Mureş. Un alt şofer s-a răsturnat, încercând să evite o coliziune