Antena Meniu Search
x

Cauza morţii copilului care s-a stins din viaţă într-un spital privat din Bucureşti după o operaţie banală

Medicii legişti au stabilit cauza morţii micuţului Ştefan, copilul care s-a stins din viaţă după o operaţie banală într-un spital privat din Bucureşti.

Medicii legişti au stabilit cauza morţii micuţului Ştefan, copilul care s-a stins din viaţă după o operaţie banală într-un spital privat din Bucureşti.

Trupul copilului în vârstă de un an şi zece luni a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, acolo unde legiştii au efectuat necropsia.

În urma expertizei, medicii legişti au descoperit că Ştefan a murit din cauza unei hemoragii interne care nu a fost descoperită la timp.

Drept urmare, micuţul s-a stins din viaţă ca urmare a unui şoc hemoragic la câteva ore după operaţia de hernie inghinală la care a fost supus într-un spital privat din Bucureşti.

Pe acelaşi subiect
Stefan este copilul mort într-un spital privat din Bucureşti după o operaţie banală

Copil mort în spital, anchete de amploare

Atât procurorii din Bucureşti, cât şi Colegiul Medicilor şi Ministerul Sănătăţii, au deschis anchete după moartea copilului de un an şi zece luni la spitalul privat.

Ştefan a fost adus de părinţi în Bucureşti, din Târgovişte, acolo unde locuiesc, pentru a fi operat de hernie inghinală.

Sâmbătă, 20 octombrie, în jurul prânzului, copilul a intrat în sala de operaţie, iar ulterior a fost transferat la Terapie Intensivă, acolo unde ar fi stat nu mai mult de jumătate de oră, potrivit declaraţiei mamei copilului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din nefericire, nici eforturile depuse de medicii SMURD nu l-au putut salva pe Ştefan. Copilul a fost declarat decedat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cauza morţii copilului care s-a stins din viaţă într-un spital privat din Bucureşti după o operaţie banală