Antena Meniu Search
x

Video Ce au găsit angajații aeroportului din Cluj în bagajul unei femei care se întorcea în Italia

În perioada sărbătorilor pascale, aeroporturile au prins viață, în țară. Oamenii vor să fie alături de cei dragi de sărbători, aşa că sunt dispuşi să stea chiar şi în carantină pentru asta. Este și cazul unei femei din Cluj, care nu a vrut să plece cu mâinile goale așa că și-a umplut bagajele cu carne de miel și alte preparate tradiționale românești. 

de Redactia Observator

la 01.05.2021, 13:06

Vezi și
  • O femeie din Harghita a ajuns la aeroportul din Cluj cu bagajul plin până la refuz cu carne de miel și alte preparate tradiționale.
  • Femeia și-a petrecut sărbătorile alături de familie, în țară, urmând să se întiarcă în Italia.

Doamna Violeta s-a stabilit cu toată familia la Bergamo, în Italia, de mai bine de 20 de ani. A venit în ţară pentru câteva zile, iar la întoarcere, a plecat cu valiza atât de plină, încât a depăşit cu mult limita de kilograme permisă.

Violeta: Uite, până şi fasole îi duc. Cârnaţi, mici, şuncă, de toate. Am şi drob făcut, stai liniştit. 

Reporter: La ce ați renunțat? 

Violeta: La ceva carne de miel. Acum să cântărească să vedem dacă sunt kilogamele care trebuia să le scot din geantă. Un miel. avea 42 și trebuie 32 kg.

Pe acelaşi subiect

Bagajul femeii cântărea 42 de kilograme, cu 12 mai mult decât avea voie. Conform legislației acutale, avem voie să transportăm cu avionul produse de origine animală, dar nu în canitati exaggerate, iar acestea trebuie să fie ambalate corespunzător și în mod obligatoriu puse în bagajul de cala.

Înainte de a porni la drum, trebuie să ştiţi că multe ţări frecvent vizitate de români au încă restricţii în vigoare. În italia spre exemplu, este necesar un test PCR negativ la intrarea în ţară, iar după 5 zile de izolare, se cere o nouă testare.

Şi în Germania e obligatoriu testul PCR, dar perioada de izolare este de 10 zile, iar spre Franţa se poate zbura doar dacă este vorba despre o călătorie esenţială. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ce au găsit angajații aeroportului din Cluj în bagajul unei femei care se întorcea în Italia