Antena Meniu Search
x

Video "Ce nenorocire! Era pâinea lui Dumnezeu!" Un tânăr din Argeş şi-a ucis tatăl, după care a sunat la 112 şi şi-a anunţat crima

O crimă de neînţeles a zguduit o localitate din Argeş. Un bărbat de 66 de ani a fost înjunghiat mortal de fiul său. Tânărul de 29 de ani ar fi fost cunoscut cu probleme psihice, însă toţi vecinii spun că acesta a avut mereu un comportament exemplar. După crimă, acesta a sunat singur la 112 şi i-a aşteptat pe poliţişti.

de Redactia Observator

la 31.10.2021, 08:56

Vezi și

Vecin: Ce nenorocire!

Vecinilor încă nu le vine să creadă. Spun că tânărul reţinut acum pentru că şi-a ucis tatăl s-a purtat întotdeauna exemplar. 

Un om de nota zece

Reporter-Vecin: Un om de nota 10. Când am auzit de el, nu-mi venea să cred că e el. Un băiat foarte cuminte.

Pe acelaşi subiect

Dar obişnuia să se certe cu băiatul?

Nu.

Vecină: Domnule, era un om, domnul Petrişor, de milioane, de milioane! Dar şi băiatul! Băiatul, vă spun, cumpăram de la el de la magazin, de la Piteşti, era pâinea lui Dumnezeu! 

Conflictul ar fi pornit, ieri, după-amiază, în curtea victimei. Bărbatul de 66 de ani a început să se certe cu fiul său. Scandalul a fost auzit şi de vecini. La un moment dat, tânărul de 29 de ani a luat un cuţit. După crimă, a anunţat singur la 112 ce a făcut. 

Poliţiştii l-au găsit pe tânăr în curte, lângă trupul tatălui său şi l-au reţinut. Bărbatul ar fi cunoscut cu probleme psihice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » "Ce nenorocire! Era pâinea lui Dumnezeu!" Un tânăr din Argeş şi-a ucis tatăl, după care a sunat la 112 şi şi-a anunţat crima