Antena Meniu Search
x

Un tată de 32 de ani a murit, după un atac brutal în faţa unui local, în Anglia. Bărbatul abia apucase să îşi cunoască fiica

Sfârşit cumplit pentru un proaspăt tătic, care a fost ucis în urma unui atac brutal în faţa unui local din North Yorkshire, Anglia. Poliţiştii au deschis o anchetă penală pentru crimă în acest caz.

de Monica Palade

la 27.10.2021, 12:59

Alan Barefoot, a cărui fiică a fost născută în urmă cu câteva săptămâni, a fost bătut până la moarte în urma unei dispute. Tânărul de 32 de ani a fost descris drept „unul dintre băieții buni” și „cel mai bun tătic” de partenera sa de viaţă, Charlotte.

Într-un mesaj emoţionant, femeia a mărturisit: „Alan a fost un iubit incredibil, fiu, frate şi un prieten pentru toţi care l-au cunoscut. A fost unul dintre băieții buni și o persoană uimitoare. A fost, de asemenea, cel mai bun tată al fiicei noastre nou-născute, iar inimile noastre au fost frânte într-un milion de bucăți. Nu este posibil să spunem în cuvinte cât de mult ne va lipsi”.

A murit la doar câteva săptămâni după ce a devenit tată 

Alan a fost găsit cu răni grave în faţa localului The Royal, în Thirsk, pe 9.45 pm, pe 16 octombrie. Martorii spun că a izbucnit o bătaie în interior, după care a fost continuată afară. Bărbatul a fost dus la spital. Cu toate acestea, nu și-a revenit niciodată și a murit din cauza rănilor sale opt zile mai târziu.

Pe acelaşi subiect

„Dacă cineva are informații despre incidentul care a dus la moartea lui Alan, sper să vină și să vorbească cu poliția. Nu numai pentru că aşa este corect, ci și de dragul fiicei noastre, care acum trebuie să trăiască tot restul vieții fără tatăl ei iubit în viața ei”, a mai spus Charlotte.

Mai mulţi suspecţi reţinuţi şi eliberaţi pe cauţiune

La scurt timp după atac, poliţia din North Yorkshire a arestat un bărbat de 21 de ani sub suspiciunea de lovituri cauzatoare de moarte. A fost eliberat mai apoi pe cauţiune. Alţi doi bărbaţi, unul de 24 de ani, şi un altul de 54, au fost arestaţi mai târziu sub aceeaşi acuzaţie, dar şi ei au fost eliberaţi pe cauţiune.

Un alt bărbat de 41 de ani a fost reţinut miercuri în legătură cu incidentul. Se crede că zeci de oameni au fost martori la teribilul incident.

„După moartea lui Alan Barefoot, se desfăşoară o anchetă de crimă. Săptămâna trecută am cerut ajutor pentru a identifica de pe cameră un număr de martori și am dori să mulțumim tuturor celor care au venit să ne ajute la anchetă. Am dori, de asemenea, să subliniem că cei fotografiați au fost potențiali martori și nu suspecți. Suntem hotărâți să-i găsim pe toți cei responsabili pentru acest atac care a luat viața unui tânăr tată, al cărui copil are doar câteva săptămâni. Vom face tot ce putem pentru a-i găsi pe toți cei care au asistat la incident. Îndemn pe toți cei care au văzut incidentul sau au informații care ar putea ajuta investigația să ne contacteze imediat dacă nu s-au prezentat încă”, a declarat inspectorul Steve Menzies.

O strângere de fonduri a fost înființată pentru a sprijini familia lui Alan Barefoot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un tată de 32 de ani a murit, după un atac brutal în faţa unui local, în Anglia. Bărbatul abia apucase să îşi cunoască fiica