Cei mai iscusiţi bucătari s-au duelat la un festival pescăresc organizat la malul mării
Cei mai iscusiţi bucătari din ţară, dar şi de peste hotare şi-au demonstrat măestria la un festival pescăresc, pe litoral. Competiţia le-a oferit şansa atât bucătarilor profesionişti, cât şi celor amatori să se întreacă în pregătirea celor mai apetisante preparate din peşte, dar şi din fructe de mare.
Cei mai iscusiţi bucătari din ţară, dar şi de peste hotare şi-au demonstrat măestria la un festival pescăresc, pe litoral. Competiţia le-a oferit şansa atât bucătarilor profesionişti, cât şi celor amatori să se întreacă în pregătirea celor mai apetisante preparate din peşte, dar şi din fructe de mare.
Cei care au poftit la preparate din peşte. mai pretenţioase au avut de unde alege.
În faţa reţetelor care mai de care mai spectaculoase, juraţii au avut o misiune dificilă.
Pentru că tu ai aici un ragu de fructe de mare şi probabil că ar fi trebuit să intervii cu nişte culoare.
Bineînţeles, preparatele din peşte trebuie să fie servite alături de băutura potrivită.
Atât constănţenii cât şi turiştii au fost impresionaţi de măiestria bucătarilor care au pregătit atâtea bunătăţi.
Festivalul continuă şi azi la Constanţa, iar vedeta spectacolului gastronomic va fi peştele de Marea Neagră.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰