Antena Meniu Search
x

ANUNŢUL CARE DĂ FIORI! Primarul insulei greceşti Kos a dezvăluit naţionalitatea celor doi turişti morţi în CUTREMURUL DEVASTATOR

Primarul insulei Kos, George Kyritsis, a declarat că cele două persoane care şi-au pierdut viaţa în cutremurul devastator care a lovit Grecia şi Turcia, în această dimineaţă, sunt turişti străini.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.07.2017, 13:37

Primarul insulei Kos, George Kyritsis, a declarat că cele două persoane care şi-au pierdut viaţa în cutremurul devastator care a lovit Grecia şi Turcia, în această dimineaţă, sunt turişti străini.

Oficialul grec a dezvăluit că este vorba despre un turc şi un suedez, fără a le divulga identităţile, scrie The Gurdian.

Două persoane au fost ucise, în această dimineaţă, în Insula Kos din Marea Egee în timpul "cutremur foarte puternic" ce a avut loc în largul coastei insulei greceşti, a declarat pentru France Presse un responsabil al spitalului din Kos. 

"Avem doi morţi şi răniţi (...). Plafonul unei clădiri s-a prăbuşit", a spus acesta. Potrivit pompierilor, este vorba despre un bar situat în centrul oraşului Kos, al cărui tavan s-a prăbuşit. 

Pe acelaşi subiect

Alte 120 de persoane au fost rănite pe insule, dintre patru sau cinci sunt în stare gravă.

Centrul vechi al Kos, plin de baruri şi terase, arăta vineri dimineaţă ca după război, cu pietre şi sticlă căzute pe străzi.

Numeroase hoteluri au fost avariate, astfel că sute de turişti au fost nevoiţi să îşi petreacă noaptea afară, încercând să doarmă pe şezlonguri, acoperiţi cu pături oferite de angajaţi. 

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 6,7 a zguduit vineri dimineaţă mai multe oraşe turistice din zona Mării Egee. Aproximativ 200 de persoane au fost rănite, iar două au murit. Dintre răniţi, cel puţin 120 sunt din Kos, iar 70 în Turcia.

Epicentrul a fost la 10 kilometri sud de staţiunea Bodrum şi la 16 kilometri nord-est de Kos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » ANUNŢUL CARE DĂ FIORI! Primarul insulei greceşti Kos a dezvăluit naţionalitatea celor doi turişti morţi în CUTREMURUL DEVASTATOR