Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Cer senin în zborul veșnic!" Lacrimi pentru Iosif, pilotul MiG-21 care a murit în tragedia din Constanţa. A fost ultimul zbor şi pentru el

A avut un vis, acela de a zbura. Iar dorinţa i-a fost îndeplinită. Însă nimeni nu se aştepta ca destinul său să se curme brusc într-o clipă la doar 31 de ani.

de Monica Palade

la 06.03.2022, 16:17

Iosif Costinel Niță, pilotul MiG-ului care s-a prăbuşit în judeţul Constanţa, a fost şi el condus pe ultimul drum, în Bucureşti. Ca şi pentru ceilalţi şapte, apropiaţi, rude şi chiar necunoscuţi au ţinut să îi fie alături. Căsătorit şi fără copii, Iosif îndeplinea funcţia de pilot în cadrul Escadrilei 861 Aviaţie Luptă în Baza 86 Aeriană de la Borcea, din 2014. Avea peste570 de ore de zbor, din care 420 pe MiG-21 LanceR.

Ultimul zbor

Mesajele emoţionante au curs pe reţelele de socializare de la cei care l-au cunoscut. „Ultimul tău zbor, azi… Pentru tine Varuțule AZI nu mai există...clepsidra efemeră a existenței tale s-a spart și totul s-a transformat în veșnicie. Pentru noi ,cei rămași și îngenuncheați de durere, amintirea ta va fi de-a pururi. La fel și suferința...poate cu timpul va deveni mai surdă, dar acum...acum sugrumă, ne lasă fără aer.

Se spune că piloții nu mor niciodată! Ei decolează și nu se mai întorc! Oricum ar fi, ne va fi dor de tine sufletul nostru. Cer senin în zborul veșnic! Și să ai grijă de noi!”.

“Odihnă veșnică...!Putere celor ce i-au fost apropiați!”, “Odihnește-te în pace, Costinel! Nu ai meritat așa un destin crud...Prea devreme și pe neașteptate, fulgerător ai plecat!. Multă putere și condoleanțe, bieților părinți și întregii familii!”, “Nu era timpul sa pleci acum.. ne-ai rupt inimile .. o sa ne lipsești întreaga viața ! Dumnezeu sa aibă grija de tine acolo sus ! Cândva o sa ne revedem toți.”, “De ce a vrut Dumnezeu sa faca asa ceva nu.mi vine să cred asa ceva ca nu mai este printe noi”, “Nu sunt cuvinte sa mangaie sufletul tau in aceste clipe, e greu si nu suntem pregatiti pentru pierderea fiintelor dragi noua, mai ales la varste atat de tinere, de fapt niciodata! Condoleante si multa putere!”, au fost câteva dintre mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Cer senin în zborul veșnic!" Lacrimi pentru Iosif, pilotul MiG-21 care a murit în tragedia din Constanţa. A fost ultimul zbor şi pentru el