Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Tati a plecat să salveze îngerașii cu aripioarele rupte”. Sergiu, unul din militarii morţi la Constanţa, e văzut ca un supererou de fiica lui cea mare

O dublă tragedie aviatică în care opt militari tineri şi-au pierdut viaţa şi care a îndoliat o ţară întreagă, dar nu numai.

de Monica Palade

la 04.03.2022, 10:14

Acasă, pe cei opt îi aşteptau familiile şi 11 copii, care acum nu îşi vor mai vedea taţii decât în poze. Lacrimi şi multă durere pentru femeile care au devenit într-o clipă fatală şi mame şi taţi pentru cei mici rămaşi orfani în urma dublei tragedii aviatice din Constanţa.

Un supererou care salvează îngerașii cu aripioarele rupte

Printre cei căzuţi se numără şi Sergiu, scafandru mari şi maistru militar clasa a II-a. În vârstă de 37 de ani, salvatorul avea două fetițe superbe. Una de un an și jumătate și una de patru. Copilele ştiu acum că tatăl lor este în misiune, iar cea mai mare spune despre tatăl său că este un supererou care acum salvează îngerașii cu aripioarele rupte.

Pe paginile de Facebook, mesajele de condoleanţe au curs. „Dragul meu Sergiu, ai lăsat în urmă multă durere. Părinți îndurerați, un frate care ar face orice pentru tine, o soție care își va lua rolul și de tată și de mamă și două fetițe. Una de un an și jumătate care strigă după tata, tata și cealaltă care a împlinit patru anișori și spune că tati este un super erou plecat să salveze îngerașii cu aripioarele rupte. Azi, mâine le mințim!!! Dar până când stă tati în misiune? Până când? Până când??? Știi??? Câtă lume te iubește și au rămas fără cuvinte? Nici eu nu îmi găsesc cuvintele să o încurajez pe Ionela. Dar știu că de acolo de sus o vei sprijini și o vei ajuta să ducă mai departe planurile voastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, copil cu suflet bun”, a scris soacra lui Sergiu pe o rețea de socializare.

Pe acelaşi subiect

Mesaje emoţionante în amintirea lui Sergiu

Pe pagina de Facebook a soţiei lui Sergiu, mesajele de încurajare şi de condoleanţe au fost şi ele numeroase. „Dumnezeu să-l odihnească în pace! Doamne ce durere. Dumnezeu sa te ajute sa fii puternica. Cuvintele sunt prea puține la o durere asa mare...”, “Mi se rupe sufletul stiindu-ti durerea! Dumnezeu să te mangaie si sa-ti dea putere!”, “Multă putere, pui frumos și vesel! Mă arde durerea ta și a puiutilor voștri! Dumnezeu sa l odihnească în liniște!”, “Sunt șocată și nu îmi vine să cred că sa întâmplat această tragedie. bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar ție și prințeselor voastre multă sănătate și putere să treceți peste această grea încercare”.

“Va veti intalni, zi de zi, ceas de ceas, minut de minut, dar intr-o alta dimensiune, intr-o alta forma. Sergiu te va tine de mana si va fi cu tine, iar tu il vei simti: si atunci cand iti va fi teama, si cand te vei bucura, si cand emotii te vor coplesi, mereu si mereu. E crunt ca ingerul tau pazitor a plecat fizic de langa tine. Crunt. Insa niciodata, NICIODATA, nu te va lasa, caci IMPREUNA LA BINE SI LA GREU, remember??!! Vă va fi alaturi si vă va iubi pe veci, tetitele lui frumoase! Fii puternica, draga mea! Te rog!!! Te rog fii puternica!”, “Nu l-am cunoscut mult pe Sergiu, dar suficient cat sa-mi dau seama ca trăia pentru voi…

“Hey, ce-ti fac fetele? Luminandu-i-se chipul: Sunt foarte bine toate 4 (si cățelușa era fata lui), abia astept sa ajung acasa!”…Multa putere pt fetele mici… cu siguranta Sergiu traieste acolo sus tot pt voi si va avea grija sa va fie bine!Sincere condoleante!”, „Te îmbrățișez !și îți sunt alaturi oricând ai nevoie”, „Offff, Doamne! Prea devreme...Dumnezeu să te odihnească în pace, Sergiu! Ne vom ruga mereu pt. Tine! Fiți puternice, fetițe frumoase! Suntem cu gândul tot timpul la voi! Vă imbrățișăm tare, tare pe toate trei, sufletele gingașe!”, „Cu greu ne găsim cuvintele în astfel de situații, mai ales când oameni extraordinari sunt luați de lângă noi! Condoleanțe și putere!”

„Adio Sergiu! Nu pot să cred... Un prieten adevărat, săritor, un om deosebit, sufletist și nu în ultimul rând familist. A fost o onoare să fim prieteni... Dumnezeu să te ierte! Drum lin către îngeri”, „De ce? De ce?...e viața, soarta atât de crudă? De ce acum?...când familia ta frumoasa îți era scut, iubire, fericire...când realizările profesionale erau deosebite... Dumnezeu te-a vrut la el...și totuși... DE CE? Aveai viața înainte, aveai multe de făcut, trebuia să-ți vezi fetițele crescând...să te bucuri de toate... E nedrept ce ți s-a întâmplat, dar suntem... neputincioși în fata unei astfel de nenorociri.. Drum lin spre o lume mai bună , Sergiu! Să-i veghezi de acolo pe cei ce i-ai lăsat în lacrimi de durere. Condoleanțe familiei și putere!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » „Tati a plecat să salveze îngerașii cu aripioarele rupte”. Sergiu, unul din militarii morţi la Constanţa, e văzut ca un supererou de fiica lui cea mare