Antena Meniu Search
x

Criminalul din Timișoara, reținut pentru 24 de ore. A locuit în același bloc cu cei doi bătrâni și le era dator cu 2.000 de lei

Bărbatul care a ucis doi bătrâni într-un apartament din Timișoara a fost reținut pentru 24 de ore. Individul a recunoscut că i-a ucis cu sânge rece pe doi bătrâni, dar mărturiseşte că a comis fapta îngrozitoare într-un moment de rătăcire, pentru că se drogase. Ucigaşul a fost o bună perioadă vecinul celor două victime şi le-ar fi datorat acestora 2.000 de lei. Vă avertizăm că urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 12:49

Ciminalul din Timișoara, reținut pentru 24 de ore. A locuit în același bloc cu cei doi bătrâni și le era dator cu 2.000 de lei
Ciminalul din Timișoara, reținut pentru 24 de ore. A locuit în același bloc cu cei doi bătrâni și le era dator cu 2.000 de lei - Observator

Prin ordonanţa procurorului, faţă de suspect a fost dispusă, la aceeaşi dată, măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore.

Criminalul, reținut pentru 24 de ore

În fapt a fost reţinut că în data de 27 iunie, în jurul orei 22,48, în timp ce se afla într-un imobil situat în Piaţa Ţepeş Vodă din municipiul Timişoara, în apropierea Palatului Justiţiei, suspectul ar fi ucis două persoane (soţ şi soţie), prin aplicarea de lovituri cu un obiect tăietor - înţepător, acesta fiind surprins în scurt timp la locul faptei, în interiorul imobilului, de câţiva martori, iar imediat după acest moment suspectul ar fi părăsit locul faptei, pentru a-şi asigura scăparea, potrivit Agerpres.

În urma desfăşurării unor activităţi specifice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş care efectuează urmărirea penală în cauză, organele de cercetare ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei Timiş, Serviciul de Investigaţii Criminale, au reuşit prinderea suspectului în data de 29 iunie, pe raza municipiului Timişoara. Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei şi a dispunerii, în continuare, a măsurilor legale care se impun.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a locuit în trecut în acelaşi imobil

Efectuarea în continuare a urmăririi penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. 

De fapt nu ar fi vrut să îi omoare. Asta le-a povestit poliţiştilor. Dar într-un moment de rătăcire s-a năpustit cu brutalitate asupra celor doi bătrâni. Ar fi fost drogat în momentul în care a intrat peste ei în apartament şi din această cauză nu ar mai fi realizat ce face. Bărbatul a locuit în trecut în acelaşi imobil în care trăiau victimele şi ar fi avut la ei o datorie de 2.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Criminalul din Timișoara, reținut pentru 24 de ore. A locuit în același bloc cu cei doi bătrâni și le era dator cu 2.000 de lei