Antena Meniu Search
x

Video Suspectul dublei crime din Timișoara a fost prins. Ar fi fost drogat când le-a luat viața celor doi bătrâni. Momentul în care este încătușat

Principalul suspect în cazul dublei crime din Timişoara a fost prins aseară de poliţişti, după mai bine de 48 de ore de căutări. Individul a recunoscut că i-a ucis cu sânge rece pe doi bătrâni, dar mărturiseşte că a comis fapta îngrozitoare într-un moment de rătăcire, pentru că se drogase. Ucigaşul a fost o bună perioadă vecinul celor două victime şi le-ar fi datorat acestora 2.000 de lei. Vă avertizăm că urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 08:15

Vezi și

Polițist: Spune cum te numeşti! Minda Alexandru Andrei!

Suspect: Minda Alexandru Andrei!

Polițist: Câţi ani ai?

Suspect: 38!

Pe acelaşi subiect

La doua zile după ce ar fi ucis fără milă, principalul suspect în cazul crimei care a avut loc într-un apartament din centrul Timişoarei, a fost prins de poliţişti.

La doua zile după ce ar fi ucis fără milă, principalul suspect a fost prins

Polițist: S-a reuşit identificarea, depistarea şi capturarea bărbatului în vârstă de 38 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de omor calificat.

Drumul fugarului s-a oprit în zona Gării de Nord din oraş, acolo de unde a fost luat şi dus direct în faţa anchetatorilor.

De fapt nu ar fi vrut să îi omoare. Asta le-a povestit poliţiştilor. Dar într-un moment de rătăcire s-a năpustit cu brutalitate asupra celor doi bătrâni. Ar fi fost drogat în momentul în care a intrat peste ei în apartament şi din această cauză nu ar mai fi realizat ce face. Bărbatul a locuit în trecut în acelaşi imobil în care trăiau victimele şi ar fi avut la ei o datorie de 2.000 de lei.

IPJ Timiș: Putem spune că această capturare şi depistarea bărbatului se datorează şi sprijinului primit din partea cetăţenilor întrucât aceştia au semnalat de fiecare dată când vedeau o persoană care semăna cu bărbatul căutat de poliţişti.

La scurt timp după prinderea bărbatului, şi pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne a apărut o postare prin care era transmisă reuşita agenţilor. Oficialii din Poliţie au mulţumit, de asemenea, tuturor celor care au pus umărul la capturarea lui.

Dubla crimă i-a îngenunchiat de durere pe cei doi copii ai victimelor.

Criminalul şi-ar fi luat mai întâi la bătaie victimele, apoi le-a înjunghiat

Tripona Murgu, avocata familiei: Nu deschideau uşa absolut nimănui şi fiind o oră foarte târzie părerea dânşilor este că este cineva cunoscut, apropiat. Pentru că la ora 10 seara să vină să sune la uşă, nu ar fi deschis dacă nu.

Criminalul şi-ar fi luat mai întâi la bătaie victimele, apoi le-a înjunghiat. A reuşit să plece cu 12.000 de lei, banii de întreţinere încasaţi de femeie cu o zi înainte. În noaptea atacului, cei doi bătrâni vorbeau la telefon cu un nepot de 13 ani din Germania.

Tripona Murgu, avocata familiei: La un moment dat, bunica a zis: a intrat cineva peste noi! Telefonul a rămas deschis şi s-au auzit sunete, gălăgie. Copilul şi-a anunţat mama, sunaţi că s-a întâmplat ceva acasă cu bunicii!

O rudă din oraş a venit rapid la casa celor doi bătrâni şi a surprins criminalul în casă. Nu l-a putut opri, însă a putut oferi detalii importante în anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Suspectul dublei crime din Timișoara a fost prins. Ar fi fost drogat când le-a luat viața celor doi bătrâni. Momentul în care este încătușat