Antena Meniu Search
x

Cinci featuring-uri pe care nu ai voie să le ratezi la ZU Music Awards

V-am promis un spectacol pe cinste şi ne ţinem de cuvânt. Zu Music Awards show-ul pe care nu ai voie să-l ratezi astăzi, fie că vei fi prezent la Romexpo, ori vei sta în faţa televizorului, cu ochii pe ZU TV

Tu vei fi martor la ZUMA, spectacolul în care îi premiem pe cei mai tari artiști români din industria muzicală și hiturile care au făcut senzație în 2013.

Nouă categorii, 33 de artişti nominalizaţi, premii speciale şi multe, multe surprize. Cam aşa ar putea fi rezumat ceea ce se va întâmpla la ZU Music Awards. Pentru că aţi fost mereu drăguţi cu noi şi pentru că aţi reuşit să ne intraţi la suflet vă dezvăluim de astăzi o parte din mega-surprizele pe care vi le-am pregătit la ZUMA.

Scena de la Romexpo va fi centrul muzicii româneşti. Către ea vor fi îndreptaţi ochii voştri, pentru că pe ea vor urca cei mai tari artişti români şi pentru că acolo veţi vedea cele mai tari featuring-uri din muzica românească!

01. Elena Gheorghe feat. Zdob şi Zdub

Te-ai gândit vreodată cum ar suna un mix între Elena Gheorghe şi Zdob şi Zdub? Ei bine curiozitatea îţi va fi satisfăcută la ZUMA. Vocea cristalină a Elenei se va combina cu stilul hard şi mioritic al băieţilor de la Zdob şi Zdub, dar surprizele nu se opresc aici. Impactul vizual va fi accentuat de costumaţiile lor.

Elena Gheorghe va fi o fetiţă cu fustiţă colorată, un fel de Hello Kitty a muzicii româneşti, iar băieţii de la Zdob şi Zdub vor fi... căluşari. Sună interesant, nu? Ei bine, mai aveţi puţină răbdare, pentru că mâine, la ZUMA, veţi vedea minunea. Până play să vedeţi show-ul făcut de Elena Gheorghe, anul trecut, la Forza ZU.

02. Cabron feat. Voltaj

Da, aţi citit bine! Cabron şi Voltaj vor cânta împreună la ZUMA! Combinaţiile între Hip-Hop şi Rock au sunat întotdeauna bine, aşa că aşteptăm cu mare nerăbdare să vedem ce ne pregătesc băieţii. Suntem şi noi nerăbdători pentru că ne-au anunţat că la ZU Music Awards vor cânta câteva piese împreună, dar, cel mai important, vor lansa o nouă piesă.

03. Marius Moga, Shift feat. Compact

"După ani şi ani", hitul cu care Compact făcea senzaţie în anii '90, vorba cântecului, s-a întors prin vocile lui Shift şi Vizi Imre. Dacă încă nu ai văzut videoclipului piesei, care vă va face cu siguranţă pielea de găină, daţi CLICK AICI. Şi pentru că nu puteam să trecem prea uşor peste eveniment am hotărât ca la ZUMA toată sala să cânte "După Ani şi Ani" alături de Marius Moga, Shift şi, surpriză, Pact. Nu e o greşeală de tipar, ci numele sub care cântă băieţii care au rămas să ne bucure urechile, din vechea gaşcă ce se numea odată "Compact", adică Leo Iorga şi Adi Ordean.

04. Smiley - Filarmonica

Smiley nu mai e un simplu artist și ne va mai arăta asta, încă odată, la Zu Music Awards. Va urca pe scenă alături de o orchestră filarmonică. Cool, nu? Nu vă spunem mai multe. Vrem să vă facem curioși și să veniți la ZUMA sau să vă uitați pe ZU TV. Credeți-ne că merită! Aici aveți o mică mostră:

05. Guess Who feat. Grasu XXL

Am păstrat pentru final o mare surpriză, spunem noi. Guess Who și Grasu XXl erau într-o perioadă nedespărțiți pe scenă și în studio. Cei doi nu au mai cântat împreună însă de mai bine de doi ani de la "La La Song". Ei bine, Guess Who şi Grasu XXL vor fi din nou pe scenă la ZUMA. Între ei se va strecura şi simpatica Ami. Va ieşi super. Dacă nu ne credeţi să vă uitaţi mâine la ZUMA.

Intră pe ZU TV pentru a citi mai multe informaţii! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cinci featuring-uri pe care nu ai voie să le ratezi la ZU Music Awards