Antena Meniu Search
x

Cinci persoane, prinse cu droguri de mare risc la tabăra de la Tuşnad, unde a participat şi Viktor Orban

Cinci tineri, toţi din Harghita, au fost prinşi cu ecstasy şi canabis pentru consum propriu şi comercializare la tabăra de vară maghiară de la Tuşnad. În ultimele cinci zile, aici s-au reunit elitele politicii şi culturii din Ungaria, printre care şi premierul Viktor Orban. Organizatorii nu au vrut să comenteze, dar au mulţumit poliţiştilor antidrog pentru razie. Toţi cei cinci tineri prinşi de poliţişti s-au ales cu dosare penale.

de Redactia Observator

la 24.07.2022, 20:04

Vezi și

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al IPJ Harghita, între 19 şi 23 iulie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş "au acţionat pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri în oraşul Băile Tuşnad, cu ocazia desfăşurării unor manifestări publice".

În perioada respectivă, la Băile Tuşnad s-a desfăşurat Universitatea de Vară şi tabăra studenţească "Tusvanyos".

Sursa citată a arătat că poliţiştii au identificat cinci persoane, toate din Harghita, care deţineau droguri - respectiv canabis şi ecstasy - atât pentru consum propriu, cât şi pentru a le vinde în cadrul festivalului.

"Astfel, poliţiştii au constatat cinci infracţiuni de deţinere de droguri, în vederea consumului propriu, fiind depistate în interiorul unui festival cinci persoane, toate din judeţul Harghita, având asupra lor diferite cantităţi de droguri de risc, sub formă de canabis şi de mare risc, sub formă de comprimate de ecstasy. Drogurile ar fi fost destinate atât comercializării în cadrul festivalului, cât şi în vederea consumului propriu", se arată în informarea IPJ Harghita.

Pe acelaşi subiect

Dosare penale pentru deținere și consum de droguri de mare risc

Au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu şi deţinere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

Cercetările sunt continuate, împreună cu procurorii DIICOT, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, mai precizează sursa citată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cinci persoane, prinse cu droguri de mare risc la tabăra de la Tuşnad, unde a participat şi Viktor Orban