Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat vindea droguri chiar lângă scena de la Electric Castle. Cum l-au prins oamenii legii

Festivalurile cu zeci de mii de spectatori sunt ţinta traficanţilor de droguri. S-a întâmplat din nou şi la Electric Castle unde un bărbat a fost prins că vindea stupefiante chiar lângă scenă. Individul avea la el zeci de doze pregătite iar în maşina lui poliţiştii au mai găsit un adevărat depozit de substanţe interzise. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 18.07.2022, 14:15

Vezi și

Iulia Pop, reporter Observator: "Dealerul, un bărbat de 38 de ani, a fost depistat aseară chiar lângă o scenă de la Electric Castle, în timp ce îi vindea unui petrecăreţ un plic cu praf alb. Oamenii legii au ştiut de la început cu ce au de-a face, astfel că l-au percheziționat. Asupra sa mai avea șapte astfel de plicuri. În mașină avea, de asemenea, alte 62 de pungi cu droguri. Stupefiante s-au găsit și la domiciliul acestuia, care a fost percheziționat, dar și alte indicii care să ateste că se ocupa cu consumul, cât și cu traficul de droguri. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. În total, potrivit polițiștilor din Cluj, peste o sută de persoane au fost prinse cu droguri în cele trei zile de festival."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat vindea droguri chiar lângă scena de la Electric Castle. Cum l-au prins oamenii legii