Meniu
Search
x

Video Cinci tinere s-au luat la bătaie în plină stradă din cauza unei postări pe Facebook, în Târgu Frumos. Conflictul a fost filmat de un martor

Cinci tinere din Târgu Frumos s-au luat la bătaie în plină stradă din cauza unei postări pe Facebook.

De Monica Palade la 15.06.2021, 16:41
Vezi și

Adolescentele de 15 şi 16 ani şi-au împărţit pumni şi picioare, sub privirile trecătorilor care nu au intervenit, în timp ce alţi tineri filmează momentul.

Incidentul a avut loc în luna mai, însă imaginile au devenit publice de abia acum. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, iar fetele au fost identificate. Toate adolescentele au fost chemate la Poliție pentru a da declarații.

Adolescentele bătăuşe riscă închisoarea

„Având in vedere imaginile apărute in spațiul public, conducerea IPJ Iasi a dispus sesizarea din oficiu și demararea de verificari in vederea stabilirii întregii situații de fapt si luării măsurilor legale care se impun. Conflictul spontan dintre fete a avut loc in luna mai a.c., pe raza orașului Tg. Frumos. Astfel, in urma verificărilor, polițiștii Poliției Orașului Tg. Frumos au identificat toate persoanele implicate in conflict. O parte dintre acestea au dat declarații in fata polițiștilor. Verificările continuă”, a declarat Anca Vîjiac purtător de cuvânt IPJ Iași.

Potrivit legii, răspunderea penală este personală şi se aplică începând cu vârsta de 14 ani. Infracţiunea de loviri sau alte violenţe se pedepseşte cu amendă sau închisoare de la 3 luni la 2 ani.

- material realizat cu informații obținute de reporterul Observator Clara Mihociu - 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cinci tinere s-au luat la bătaie în plină stradă din cauza unei postări pe Facebook, în Târgu Frumos. Conflictul a fost filmat de un martor